Προ των πυλών το πρώτο μη Nokia Lumia

by Nikos Kaimakamis • On 10-11-2014 • AT 2:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lumia 535 leak

H Microsoft είναι έτοιμη για την παρουσίαση της πρώτης συσκευής Lumia που δεν θα έχει πάνω στο πλαίσιό της το όνομα Lumia. 

Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επισήμως στις 11 Νοεμβρίου και θα έχει το όνομα Lumia 535. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαρροές για όλα όσα ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Microsoft, με το Lumia 535 να εμφανίζεται σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο.

Το Lumia 535 θα έχει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε περισσότερες από μία συσκευές στην αυριανή παρουσίαση της εταιρείας. Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει εμφανίζονται και άλλες συσκευές, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει ένα μοντέλο που φαίνεται να έχει οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών.

Η φημολογία για το Lumia 535 μιλά για ανάλυση οθόνης 540×960 pixels, με έναν επεξεργαστή Quad Core, ο οποίος είναι χρονισμένος στο 1.2 GHz, ενώ η εσωτερική μνήμη είναι 8 GB, με τη μνήμη RAM να αναμένεται ότι είναι 1 GB. H κάμερα θα είναι 5 Megapixel, με μία VGA εμπρός. Η μπαταρία είναι 1900 mAh και θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα.

Η έτερη συσκευή Phablet που αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο, σύμφωνα με το GSM Arena, θα ονομάζεται Lumia 1330. H επίσημη παρουσίαση δεν αργεί, επομένως η φημολογία δεν θα αργήσει να επιβεβαιωθεί ή να ακυρωθεί, ανάλογα με τις τελικές ανακοινώσεις.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons