Πρόωρα αποκαλυπτήρια για την σειρά Huawei P20 – Εγκοπή σαν του iPhone X

by George Polyzos • On 08-03-2018 • AT 1:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Πριν από μία εβδομάδα είχαν κάνει την παρθενική τους εμφάνιση οι πρώτες εικόνες των πρότυπων της σειράς Huawei P20, αποκαλύπτοντας μία εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης που θυμίζει έντονα το iPhone X.

Νέα διαρροή, από τον Evan Blass και πάλι, δίνει στη δημοσιότητα τα press renders των επερχόμενων Huawei P20, P20 Lite και P20 Pro, περίπου δύο εβδομάδες πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια των τριών smartphones.

Η εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης φαίνεται ότι θα υπάρχει και στις τρεις εκδόσεις της σειράς, ενώ όπως όλα δείχνουν εκεί θα φιλοξενείται η εμπρόσθια κάμερα. Επιπλέον, τα renders αποκαλύπτουν και τις διαφορές που θα έχουν μεταξύ τους οι τρεις εκδόσεις με χαρακτηριστικότερη από όλες την τριπλή κάμερα στην πλάτη του P20 Pro.

Σύμφωνα με την έως τώρα φημολογία, η Huawei θα προικοδοτήσει τη νέα της κορυφαία σειρά συσκευών με περισσότερη Τεχνητή Νοημοσύνη και ίσως η τρίτη κάμερα του P20 Pro να αναλαμβάνει το ρόλο της αναγνώρισης αντικειμένων.

Επίσης, μία άλλη μεταξύ τους διαφορά είναι ότι το P20 Lite θα είναι το μόνο που θα φιλοξενεί τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη με τις δύο άλλες εκδόσεις να έχουν τον σχετικό αισθητήρα στο εμπρόσθιο μέρος, κάτω από την οθόνη.

Ακολουθούν τα press renders των τριών smartphones (από πάνω προς τα κάτω: Huawei P20 Pro, Huawei P20 και Huawei P20 Lite):

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons