Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και η Εθνική Ομάδα Πληροφορικής

by Stefanos Kofopoulos • On 14-01-2008 • AT 4:57 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

computer science

Η Ελληνική Εταιρία Επιστημόνων & Επαγγελματιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ή αλλιώς www.epy.gr μετά από αίτημα που έγινε δεκτό από τον Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, θα βρεθεί με εκπροσώπους και τα μέλη των Εθνικών Ομάδων Πληροφορικής 2007 στο Προεδρικό Μέγαρο. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 13:30 και σε αυτή θα παρευρεθούν τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής και της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής Νέων.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε ότι την Εθνική Ομάδα Πληροφορικής 2007 αποτελούν οι μαθητές: Χρίστος-Απόστολος Μαντουλίδης, (Γ’ Λυκείου 2ο ΙΓΕΛ Εκπ. Μαντουλίδη), Γιάννης Χατζημίχος (Β’ Λυκείου, 8ο ΓΕΛ Λάρισας), Γιώργος Μπιτζές (Α’ Λυκείου 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου) και Άρης Καγιάς (Γ’ Λυκείου, 5ο ΓΕΛ Βόλου). Οι Μαντουλίδης και Χατζημίχος απέσπασαν από ένα χάλκινο μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2007, και ο Μαντουλίδης ένα αργυρό μετάλλιο στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2007.

Η Εθνική Ομάδα Πληροφορικής Νέων 2007 αποτελείται από τους μαθητές Γυμνασίου: Γεράσιμος Αρσένης (Γ’ Γυμνασίου 1ο Γυμνάσιο Ταύρου), Απόστολος Γαϊτανίδης (Γ’ Γυμνασίου Γυμνάσιο Εκπ. Μαντουλίδη), Ευστάθιος Ουρειλίδης (Γ’ Γυμνασίου Γυμνάσιο Ευκαρπίας) και Ελευθέριος Ιωαννίδης (Γ’ Γυμνασίου Γυμνάσιο Εκπ. Μαντουλίδη). Ο Αρσένης Γεράσιμος απέσπασε ένα χάλκινο μετάλλιο στην Βαλκανική Ολυμπιάδα Νέων 2007, που διεξήχθη φέτος για πρώτη φορά.

[Thanks M.R, via, via .pdf]
image courtesy of ferrum college

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Μαντουλίδη”
    Όταν ακούω αυτό το όνομα μου σηκώνεται η τρίχα!
    Πώς κάθε χρόνο του Μαντουλίδη τα παιδιά είναι αυτά που κερδίζουν κάθε διαγωνισμό δεν μπορώ να το καταλάβω…

  2. Δεν ξερεις οτι ο Μαντουλιδης φοράει strike και καρφώνει;Είναι παιδια της cocal cola

  3. Θέλετε να μου πείτε και εμένα τί παίζει με τον Μαντουλίδη γιατί δεν έχω ιδέα;

    Κάτι που είναι επίσης άξιο αναφοράς και σε αυτό παίζει και το σχολείο Μαντουλίδη είναι το γεγονός ότι μιλάμε για ΓΕΛ και για παιδιά εκτός Αθηνών κατά κύριο λόγο!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons