Πρεμιέρα για το devolo Home Control στην IFA 2014

by George Polyzos • On 19-08-2014 • AT 10:43 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

devolo_hc_Starter_paket_packshot_print

 

Η εταιρεία devolo θα συμμετάσχει στην έκθεση IFA 2014 που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο (5-10 Σεπτεμβρίου), όπου και θα παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα devolo Home Control και 1,2 Gigabit Powerline.

Το devolo Home Control είναι το πρώτο έξυπνο σπίτι που μπορείτε να υλοποιήσετε μόνοι σας. Τα εξαρτήματα του Home Control εγκαθίστανται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να τρυπήσετε τοίχους, ή να προβείτε σε περίπλοκες συνδέσεις καλωδίων.

Η απλότητα είναι συνυφασμένη με το devolo Home Control. Η δημιουργία ενός έξυπνου σπιτιού, μπορεί να ξεκινήσει από το οικονομικά προσιτό, Starter Set, πάνω στο οποίο ο χρήστης μπορεί να χτίσει σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, την προσωπική του λύση Smart Home, από μία ευρεία γκάμα από ελεύθερα συνδυαζόμενα στοιχεία, μεταξύ των οποίων μπορεί να είναι για παράδειγμα ανιχνευτές κίνησης και καπνού, θερμοστάτες, ή και μεταγωγικές πρίζες.

Ανά πάσα στιγμή ο χρήστης μπορεί να προβεί σε επέκταση του συστήματος, αφού τα devolo Home Control υποστηρίζουν την ταυτόχρονη λειτουργία σε πάνω από 200 εξαρτήματα. Για την εγκατάσταση, δεν απαιτούνται ούτε δαπανηρά υλικά, ούτε ειδικές τεχνικές γνώσεις, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ο χρήστης οδηγείται από το my devolo App.

Κατά την επιλογή των εξαρτημάτων Home Control η devolo εστιάζει αρχικά στην αυξημένη ασφάλεια και εργονομία, καθώς και στην χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι. Έτσι, για παράδειγμα μπορεί να εγκατασταθεί πολύ γρήγορα και εύκολα και μάλιστα οποιαδήποτε στιγμή, ένας εύχρηστος έλεγχος της θέρμανσης για μεμονωμένα δωμάτια ή για όλο το σπίτι. Όλα τα εξαρτήματα θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, η devolo θα παρουσιάσει στα πλαίσια της IFA 2014 τη νέα γενιά Gigabit-Powerline. Με το μοντέλο προσαρμογέα dLAN 1200+ πραγματοποιείται για πρώτη φορά ταχύτατο οικιακό δίκτυο στα 1.200 Mbps μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης με πρόσβαση από οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού.

Ιδανικό για υψηλής ταχύτητας υπηρεσίες στο Ιnternet μέσω VDSL, καλώδια και οπτικές ίνες ή για την δικτύωση των υπολογιστών, ψηφιακών ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και συσκευές έξυπνου οικιακού αυτοματισμού. HDTV-Steaming, ακόμη και σε 3D και 4Κ, δεν αποτελεί πρόβλημα ακόμη και στους πιο απομακρυσμένους χώρους.

Για το υψηλό εύρος ζώνης φροντίζει ο συνδυασμός της τεχνολογίας range+ και τεχνικής MIMO. Η φάση, ο ουδέτερος, καθώς και η γείωση χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά για την μετάδοση δεδομένων σε Gigabit μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης.

MIMO σημαίνει παράλληλη μετάδοση δεδομένων μέσω της φάσης και τον ουδέτερο καθώς και της φάσης και της γείωσης. Έτσι, πλέον έχουμε διπλάσια ταχύτητα σε σύγκριση με την επιτυχημένη και ταχύτερη στην αγορά σειρά προσαρμογέων Powerline 650 της devolo. Ο νέος προσαρμογέας devolo dLAN 1200+ είναι εξοπλισμένος με μια θύρα Gigabit LAN και ενσωματωμένη πρίζα. Επιπλέον, το ενσωματωμένο φίλτρο δικτύου εξασφαλίζει τη βελτιστοποίηση της μετάδοσης των δεδομένων, δεδομένου ότι εξαλείφει αξιόπιστα, πιθανές παρεμβολές.

Ο devolo dLAN 1200 + θα είναι διαθέσιμος από το Σεπτέμβριο του 2014. Το Starter kit περιλαμβάνει δύο προσαρμογείς και κοστίζει 139,90 ευρώ, ενώ μεμονωμένοι προσαρμογείς, διατίθενται στα 74,90 ευρώ.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons