Πρεμιέρα για την εφαρμογή WishLuck.me

by George Polyzos • On 13-01-2015 • AT 11:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

WishLuck_me_landing

Το καινοτόμο Mobile Application/ Social Νetwork με την ονομασία «WishLuck.me» προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη και δωρεάν μικρό-συμβουλευτική από ειδικούς.

Πιο αναλυτικά, το WishLuck.me αποτελεί ένα υβρίδιο mobile/ webεφαρμογής και κοινωνικού δικτύου με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη πάνω σε οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τον καθένα.

Μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα ο κάθε χρήστης μπορεί να λαμβάνει ευχές για καλή τύχη, θετική ενέργεια και συμβουλές χωρίς να απαιτούνται friends/ followers μιας και η διαδικασία είναι καθόλα ανοιχτή.

Screenshot_2015-01-11-13-57-37Παράλληλα, ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει το δικό του blog ώστε να μοιράζεται τις σκέψεις του πάνω σε οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί αλλά και να δημιουργεί θεματικές ομάδες αλληλοβοήθειας.

Ουσιαστικά, το WishLuck.me προσφέρει ένα ευχάριστο και συναισθηματικά αποφορτισμένο περιβάλλον στο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να βρει εύκολα, 24 ώρες την ημέρα, μια κουβέντα υποστήριξης για οτιδήποτε τον απασχολεί, να νιώσει λιγότερο μόνος αλλά και συμπαρασταθεί με την σειρά του σε άλλους.

Επιπλέον της εφαρμογής παρουσιάστηκε και η υπηρεσία micro-counselling (συμβουλευτική υπηρεσία) η οποία είναι δωρεάν εξειδικευμένες συμβουλές και κατευθυντήριες οδηγίες επίλυσης ενός προβλήματος από επιστημονικούς συνεργάτες που θα καλύπτουν ολόκληρο το εύρος των ζητημάτων που θα αναρτώνται.

Το σύνολο των παραπάνω υπηρεσιών παρέχονται δωρεάν, ανώνυμα (αν το επιθυμεί ο χρήστης) και με επίβλεψη του περιεχομένου για περιπτώσεις cyber-bullying.

[Δ.Τ. WishLuck.me]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons