Πρώτα Ρώτα

by Stefanos Kofopoulos • On 08-08-2007 • AT 9:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

praksis prota rota

Ξεκινά η δεύτερη φάση του προγράμματος “Πρώτα Ρώτα” που συδιοργανώνει η Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς!

Από τις 20 Ιουλίου έως σήμερα (το πρόγραμμα λήγει στις 31 Αυγούστου), ομάδες εκπαιδευμένων εθελοντών ταξιδεύουν σε ολόκληρη τη χώρα, με ιστιοπλοϊκό και βαν για να συναντήσουν, να συνομιλήσουν και να ενημερώσουν για κρίσιμα θέματα υγείας συνομήλικους τους που παραθερίζουν στα πιο τουριστικά μέρη του Αιγαίου, του Ιονίου και της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Περισσότεροι από 60.000 νέοι σε ολόκληρη τη χώρα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, θα ενημερωθούν για θέματα καπνίσματος, αλκοόλ, ναρκωτικών ουσιών και πρόληψης από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Για τη 2η Δράση του προγράμματος που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Χαλκιδική, υπάρχει άμεση ανάγκη για έναν/μία οδηγό ο/η οποίος/α θα συμμετείχε στις δράσεις της ομάδας από τις 10 έως και τις 19 Αυγούστου. Η μετακίνηση, η διαμονή και η διατροφή είναι πληρωμένες. Αρκεί να έχετε θετική διάθεση, μεγάλο χαμόγελο και καρδιά εθελοντή!

Περιμένουμε με αγωνία τις συμμετοχές σας στο 210 520 5200 ή στην ηλ/κη δ/νση info@praksis.gr , ενώ είμαστε ευέλικτοι στην αναδιαμόρφωση του προγράμματος!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons