Πραγματοποίηση του πρώτου Pharma Innovators Forum

by George Polyzos • On 14-11-2014 • AT 11:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Online

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Pharma Innovators Forum, στις 17 Οκτωβρίου 2014, από τη Microsoft Ελλάς, σε συνεργασία με την εταιρία πληροφορικής, Data Communication.

Η εκδήλωση έγινε στα γραφεία της Microsoft, εστιάζοντας  σε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες επιτρέπουν σε φαρμακευτικούς οργανισμούς να παραμένουν ανταγωνιστικοί και να εξελίσσονται δυναμικά στο σύγχρονο, απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στο forum συμμετείχαν περισσότερα από 40 στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων, όπως είναι η Bayer, η Novartis, η GlaxoSmithKline, η AstraZeneca, η Pfizer και η Danone/Nutricia, από τον φαρμακευτικό κλάδο, το OTC, καθώς και τον κλάδο Προσωπικής Φροντίδας και Διατροφής.

Πιο συγκεκριμένα, στο Pharma Innovators Forum, παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα των λύσεων Microsoft Dynamics CRM & CRM Online και οι τρόποι με τους οποίους συμβάλλουν στην προσπάθεια των φαρμακευτικών οργανισμών στο να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα, πιο αποδοτικά.

Μέσα από χρήσιμες παρουσιάσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τους τρόπους με τους οποίους η χρήση του Microsoft Dynamics CRM & CRM Online μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση τους να εξελιχθεί, βελτιώνοντας σημαντικά την υποδομή των πληροφοριακών τους συστημάτων.

[Δ.Τ. Microsoft]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons