Πουλάνε τα «χρυσά» Samsung Galaxy S6 και S6 edge

by George Polyzos • On 09-05-2015 • AT 2:26 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Gold Dynamic_2

Το χρυσό είναι το νέο μαύρο, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία πωλήσεων smartphone της Samsung, με έναν στους τέσσερις καταναλωτές (23%) να προτιμά την έκδοση Gold Platinum του Galaxy S6 και S6 edge.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, τα αποθέματα στο συγκεκριμένο χρώμα έχουν ήδη εξαντληθεί είτε είναι κοντά στο να εξαντληθούν σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, σηματοδοτώντας μια σαφή αλλαγή στις προτιμήσεις των χρωμάτων στην Ευρώπη.

O Rory O’Neill, Αντιπρόεδρος του Mobile στην Ευρώπη, δήλωσε: «Για πολλά χρόνια, το μαύρο και το λευκό ήταν τα χρώματα της επιλογής για τα smartphones, καθορίζοντας τις τάσεις στην Ευρώπη. Ωστόσο, με βάση τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε πάρει από την αγορά, οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο εξωστρεφής στις χρωματικές προτιμήσεις τους».

» Από την έναρξη της διάθεσης των Galaxy S6 και S6 edge κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα, έχει παρατηρηθεί ζήτηση για την Gold Platinum έκδοση παρόμοια με τις πιο παραδοσιακές χρωματικές επιλογές White Pearl και Black Sapphire. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εντείνουμε την παραγωγή της Gold Platinum έκδοσης, προκειμένου να συμβαδίσει με τη ζήτηση».

Η ψυχολόγος Donna Dawson εξηγεί γιατί το χρυσό κάνει τόσο δυναμική επιστροφή: «Το χρώμα του χρυσού αντιπροσωπεύει τον πλούτο, τα υψηλά ιδανικά, την αισιοδοξία και τη σοφία. Μετά από χρόνια ύφεσης και οικονομικής λιτότητας, τολμάμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Προσμένουμε τα υλικά πράγματα και τις καλές στιγμές που αισθανόμαστε ότι μας έχουν στερήσει για τόσο πολύ καιρό, ψάχνοντας ενστικτωδώς για το χρυσό».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons