Πιθανό Samsung Galaxy S9 Mini αξιολογείται από το Geekbench

by George Polyzos • On 04-04-2018 • AT 1:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ένα μοντέλο της Samsung με τον κωδικό SM-G8750, αξιολογήθηκε από το Geekbench και πιθανολογείται ότι πρόκειται για το Galaxy S9 Mini.

Η συσκευή SM-G8750 που αξιολογήθηκε από το Geekbench φαίνεται να διαθέτει την πλατφόρμα Snapdragon 660 με οκτώ μονάδες επεξεργαστή και μονάδα επεξεργαστή Adreno 512. Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συσκευή δεν αποτελεί «ναυαρχίδα» ενσωματώνει 4GB μνήμης RAM, ενώ σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος ενσωματώνει το Android Oreo.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που η Samsung λανσάρισε «μίνι» έκδοση ναυαρχίδας ήταν πίσω στο 2014, όταν είχε κυκλοφορήσει το Galaxy S5 Mini. Μεταξύ της κυκλοφορίας του Galaxy S5 και του Galaxy S5 Mini είχαν μεσολαβήσει τρεις μήνες, στοιχείο που κάνει αρκετούς να θεωρούν ότι ίσως όντως το SM-G8750 να είναι το Galaxy S9 Mini και όχι κάποιο άλλο μοντέλο της κορεατικής εταιρείας.

Η μικρότερη εκδοχή της ναυαρχίδας της Samsung φαίνεται ότι θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, πιθανότατα Infinity Display με edge-to-edge σχεδιασμό και αναλογία 18,5:9. Με δεδομένο ότι το Galaxy S9 διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh δεν αποκλείεται το υποτιθέμενο Mini να διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 2500-2750mAh.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons