Πόσο έξυπνος μπορεί να είναι ένας πολυλειτουργικός εκτυπωτής;

by George Polyzos • On 24-07-2016 • AT 9:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Xerox WC7855i_

Η Xerox ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διευρύνει τις δυνατότητες των πολυλειτουργικών εκτυπωτών (MFPs) για περιβάλλοντα γραφείου, εξελίσσοντας την τεχνολογία ConnectKey.

Πιο αναλυτικά, τα 14 πολυλειτουργικά μηχανήματα i-Series με τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία Xerox ConnectKey είναι εξοπλισμένα με έτοιμες προς χρήση εφαρμογές οι οποίες μπορούν να επιταχύνουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες που είναι βασισμένες στο χαρτί και να διευκολύνουν τους χρήστες στο να δουλεύουν πιο αποτελεσματικά.

Οι MFPs βασισμένοι στην πλατφόρμα ConnectKey – ένα συνδυασμό τεχνολογίας και λογισμικού – παρέχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η Xerox μάλιστα αναγνωρίστηκε πρόσφατα από την εταιρεία ερευνών IDC για την ποιότητα και τη γκάμα των λύσεων που προσφέρουν τα πολυλειτουργικά ConnectKey μηχανήματα.

Οι πολυλειτουργικοί i-Series εκτυπωτές ανταποκρίνονται στον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις (on-the-go, εικονικά και μέσω cloud), επιτρέποντάς τους να ακολουθούν τις σημερινές τάσεις, προκλήσεις και ευκαιρίες με μια σειρά από εξελιγμένες δυνατότητες.

Xerox offset_204010

Αυτόματη μετάφραση

• Η νέα εφαρμογή Xerox Easy Translation Service (που είναι η πρώτη στο είδος της), επιτρέπει στους χρήστες να σαρώσουν κάποιο αρχείο μέσω του MFP τους, να πάρουν μια φωτογραφία του με το κινητό τους ή να το ανεβάσουν σε κάποιο portal. Μετά, η εφαρμογή μπορεί να μεταφράσει με ασφάλεια και αμεσότητα βασικές πληροφορίες σε πάνω από 35 γλώσσες.

Αναβαθμισμένες λειτουργίες μέσω κινητών συσκευών

Με στόχο να δώσουν στους εργαζόμενους τα εργαλεία που χρειάζονται για να μπορούν να εκτυπώνουν από τις κινητές συσκευές τους, τα μηχανήματα ConnectKey® i-Series είναι σχεδιασμένα με έτοιμες-προς-χρήση εφαρμογές.
• Με την εφαρμογή @PrintByXerox App, μια δωρεάν λύση εκτύπωσης από κινητό μέσω cloud, οι υπάλληλοι και οι επισκέπτες μπορούν να εκτυπώσουν με ασφάλεια σε κάποιον ΜFP, από οποιαδήποτε κινητή συσκευή ή συσκευή συνδεδεμένη με το δίκτυο, μέσα από μια διεύθυνση email και χωρίς την υποστήριξη IT.
• Η εφαρμογή QR Code App επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με κάποιον πολυλειτουργικό ConnectKey εκτυπωτή, μέσω της σάρωσης ενός QR κωδικού από το τηλέφωνό ή το tablet τους και να εκτυπώσουν ή να σαρώσουν έγγραφα χωρίς κόπο.
• Το Xerox App Gallery βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας του χρήστη, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά εφαρμογών που έχουν δημιουργήσει η Xerox και οι συνεργάτες της.

Xerox WC7855i

Πιο εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες Cloud

• Διαθέσιμη τώρα σε iOS και Android, η εφαρμογή Mobile Link App επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν με ένα απλό άγγιγμα αυτοματοποιημένες ροές εργασίας στις κινητές συσκευές τους, για να ελέγχουν απομακρυσμένα έναν MFP της Xerox και να μετατρέπουν τα έγγραφα σε fax, email και υπηρεσίες στο cloud.
Εξελιγμένη ασφάλεια
• Η τεχνολογία Xerox ConnectKey συνεχίζει να προσφέρει προστασία από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές σε πραγματικό χρόνο. Τώρα, με ασφαλή εκτύπωση (Secure Print) και κρυπτογράφηση σάρωσης, οι εταιρείες μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα έγγραφά τους θα παραμένουν εμπιστευτικά, προστατεύοντας τους εαυτούς τους από παραβιάσεις δεδομένων.

Τα νέα i-Series MFPs με δυνατότητες ConnectKey είναι διαθέσιμα για παραγγελία και στην Ελλάδα.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons