Η Porsche 911 GT3 στο Pikes Peak σπάει κάθε ρεκόρ

by dkalo • On 01-08-2010 • AT 2:20 pm • 9 ΣΧΟΛΙΑ
Αυτοκίνητα

Porsche 911 GT3 Breaks Record in Pikes Peak

Ίσως να έχω ξαναγράψει ότι η Porsche 911 GT3 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο στα μάτια μου. Ο “κρεμασμένος” κινητήρας στο πίσω μέρος αποτελεί την επιτομή του λάθος engineering. Παρόλα αυτά, οι μηχανικοί της Porsche φαίνεται ότι έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα από τα πιο γρήγορα, οδηγοκεντρικά και ποθητά αυτοκίνητα εκεί έξω. Η πίσω κίνηση και το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων συμπληρώνουν το puzzle και έχουν μετατρέψει σε σύγχρονο θρύλο την GT3..

Μέχρι στιγμής, είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την αγωνιστική GT3 σε πίστες να μάχεται με Ferrari, Lamborghini και λοιπά supercars για την πρώτη θέση στο βάθρο. Απ’ ότι φαίνεται όμως, η αγωνιστική GT3 μπορεί να ανταπεξέλθει και σε πιο αντίξοες συνθήκες όπως αυτές της πιο γνωστής ανάβασης του κόσμου, στο Pikes Peak. Μάλιστα, κατάφερε να γράψει τον καλύτερο χρόνο πισωκίνητου αυτοκινήτου στην κατηγορία Time Trial. Τώρα απλά απολαύστε το απίστευτο video με την GT3 και τον Jeff Zwart στο τιμόνι της.

GT3 CLIMB from Will Roegge on Vimeo.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δεν παίζεται ο οδηγός.. σε 3 σημεία τουλάχιστον, περνάει στα εκατοστά από την άκρη του δρόμου και τον γκρεμό

  • Αν σου άρεσε το video με την GT3 στο Pikes Peak, τότε θα λατρέψεις τον Ari Vatanen πίσω από το τιμόνι του Peugeot 405 T16 στην ίδια ακριβώς ανάβαση.. http://www.youtube.com/watch?v=TKgeCQGu_ug

   • To Pikes Peak του Vatanen δεν παίζεται… Άλλο αμάξι, πολύ πιο ακατέργαστο, εκεί καταλαβαίνεις πραγματικά το παιχνίδι με την αδρεναλίνη και τον θάνατο.
    Και μόνο κοιτώντας που βρίσκεται το τιμόνι κάθε στιγμή, ανατριχιάζεις.
    Όλη η διαδρομή είναι ένα ατέλειωτο γλύστρημα και διορθώσεις!
    Υποκλίνομαι…

   • Μόλις είδα το βίντεο αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Ari Vatanen.. Απίστευτος!!! ειδικά γύρω στο 3.27 στο βίντεο που σηκώνει το χέρι για να μην τον χτυπάει ο ήλιος ..

 2. εννοείται πως δεν συγκρίνεται τίποτα με το βίντεο του vatanen,είναι απο τα αγαπημένα μου και όντως το σημείο που σηκώνει το χέρι για τον ήλιο είναι όλα τα λεφτά,άλλα αμάξια άλλες εποχές

 3. η διαδρομή του Βατάνεν ήταν μόνο χώμα.
  παίζει κ αυτό τον ρόλο του. Πάντως πολύ *** η οδήγηση του Αρι.

 4. VATANEN θεος χειροκινητο κιβωτιο! και το αμαξι ποτε ισιο.

 5. Τον μοναδικό Ari που έχω σαν θεό !!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons