Πολύχρωμο και μεγαλύτερο το νέο iPad;

by Nikos Kaimakamis • On 02-10-2014 • AT 12:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ipad 12

Στο Διαδίκτυο έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετές φήμες για την ενδεχόμενη εμφάνιση ενός νέου μοντέλου iPad με οθόνη 12,9 ιντσών και επιλογή διάφορων χρωμάτων. 

Οι πληροφορίες που επικαλείται το Bloomberg κάνουν λόγο για ένα event που ετοιμάζει μέσα στον Οκτώβριο η Apple και στο οποίο αναμένεται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια ενός iPad στην οθόνη των 9,7 ιντσών σε χρυσό. Εκτός από αυτό εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμες και άλλες χρωματικές επιλογές για το iPad, σε μία προσπάθεια να ανέβουν και άλλο οι πωλήσεις και να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον του κοινού για το tablet.

Μία έκδοση με οθόνη 12,9 ιντσών είναι επίσης πιθανό να παρουσιαστεί, σύμφωνα με το ZDNet, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση, αντικαθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις ένα laptop, ενώ ήδη με την παρουσίαση του iPhone 6 Plus, θεωρείται δεδομένο ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα το επιλέξουν αντί για το iPad Mini. Από την άλλη μεριά, όπως τονίζει σωστά το ZDNet, και ένα 12,9 ιντσών iPad, αναμένεται να κλέψει ένα μέρος από τις πωλήσεις του MacBook Air.

Τέλος, ένα στοιχείο που καλό είναι να λαμβάνουν υπόψη τους οι κατασκευαστές tablets είναι ότι οι καταναλωτές δεν αλλάζουν συχνά τον εξοπλισμό τους, καθώς δεν υπάρχει και πολύ μεγάλος λόγος αλλαγής ενός tablet που έχει αγοραστεί πρόσφατα, κάτι που μπορεί να συμβεί και με όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους ένα iPad.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons