Πολύ υψηλές οι πωλήσεις του Nokia N1

by Nikos Kaimakamis • On 16-01-2015 • AT 11:58 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nokia-n1-tablet

Το Nokia N1 χαρακτηρίστηκε ως η επιστροφή της εταιρείας και οι συνολικές πωλήσεις που συνεχίζουν δυναμικά το επιβεβαιώνουν αυτό. Η εμπορική πορεία του Android tablet ξεκίνησε στην Κίνα και παραμένει εκεί, με την επόμενη διάθεσή του να είναι προ των πυλών. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα από την έναρξη των πωλήσεών του στην Κίνα, σύμφωνα με το N1 Weibo, πωλήθηκαν 20.000 μονάδες, κάτι που έγινε τα πρώτα λεπτά από την έναρξη των πωλήσεων.

Περισσότεροι από 500.000 αγοραστές φέρονται να έδειξαν ενδιαφέρον για το δεύτερο κύμα πωλήσεων, το οποίο επίσης ξεπούλησε. Ήδη αναμένεται η νέα σειρά διάθεσης του Nokia N1 στην Κίνα, στις 22 Ιανουαρίου με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να προπαραγγείλουν ένα μοντέλο από τις 16 του μήνα και έπειτα.

Ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της συσκευής θεωρείται ότι είναι τόσο το γεγονός ότι έχει οθόνη 7,9 ιντσών, μνήμη RAM 2 GB, 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και λειτουργικό σύστημα Android 5,0 Lollipop, όσο και το ότι τουλάχιστον στην αγορά της Κίνας διατίθεται σε πολύ ανταγωνιστική τιμή που δεν ξεπερνά τα 250 δολάρια.

Εάν πιστέψουμε, μάλιστα, τις πληροφορίες που λένε ότι τα πρώτα κομμάτια του Nokia N1 ξεπούλησαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά από την έναρξη της διάθεσής του στην αγορά, τότε, δεν αποκλείεται να έχουμε να κάνουμε με ένα ξεκάθαρο success story.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons