Πολύ θετική η εμπορική πορεία της οικογένειας Microsoft Surface

by Nikos Kaimakamis • On 14-12-2016 • AT 10:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Microsoft-Surface-Hub

Χαμόγελα και… έσοδα φέρνουν στη Microsoft τα προϊόντα της οικογένειας Surface, με το Surface Hub να ξεκινά ευοίωνα την πορεία του στην αγορά. 

Η Microsoft τονίζει ότι πολλοί είναι εκείνοι οι κάτοχοι ενός MacBook Pro που αποφασίζουν να επιλέξουν να φύγουν από το οικοσύστημα της Apple και να αποκτήσουν ένα Microsoft Surface. Σύμφωνα με τη Microsoft, ο σχεδιασμό του νέου MacBook Pro ήταν ένας από τους παράγοντες που έκανε αρκετούς καταναλωτές να προτιμήσουν ένα προϊόν της οικογένειας Microsoft Surface έναντι του φορητού υπολογιστή της Apple. H Microsoft φαίνεται να κερδίζει από την απογοήτευση των φίλων της Apple.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νοέμβριος του 2016 ήταν ο καλύτερος μήνας πωλήσεων για τα Microsoft Surface, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία. Μία ευχάριστη έκπληξη για την Microsoft αποτέλεσε η ζήτηση που σημειώνει το Microsoft Surface Hub, ο all in one Windows 10 υπολογιστής 55 ή 84 ιντσών για τις επιχειρήσεις, ο οποίος ξεκίνησε να διατίθεται σε 24 χώρες. Ήδη η Microsoft έχει αποστείλει 2000 μονάδες του Surface Hub σε εταιρικούς πελάτες.

Με την ευκαιρία αυτή, η Microsoft ανακοίνωσε ότι διάφορες εφαρμογές γραφείου στο Surface Hub, όπως είναι το PowerPoint, το Word και το Excel, αποκτούν τη δυνατότητα χρήσης stylus πάνω στην οθόνη, για καλύτερη αλληλεπίδραση των χρηστών μαζί τους στη μεγάλη επιφάνεια της οθόνης του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons