Πολύ επιτυχημένη καμπάνια για το smartwatch Ticwatch 2

by Nikos Kaimakamis • On 28-07-2016 • AT 9:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ticwatch-2

To Ticwatch 2 είναι ένα success story του Kickstarter, καθώς κατάφερε να πετύχει το στόχο άντλησης κεφαλαίων σε μόλις 10 λεπτά. 

Το Android smartwatch Ticwatch 2 μπήκε σε διαδικασία άντλησης κεφαλαίων μέσα από την πλατφόρμα crowdfunding του Kickstarter και κατάφερε να πετύχει το στόχο του πάρα πολύ σύντομα. Η τιμή διάθεσής του μέσα από το Kickstarter ήταν πολύ δελεαστική, αφού δεν ξεπερνούσε τα 99 δολάρια, επομένως ήταν πολύ προσιτό και μπορούσαν να το αποκτήσουν εύκολα όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Το Ticwatch 2 είναι ένα προϊόν της κινέζικης εταιρείας Mobovi, η οποία έχει συνεργαστεί με την Google στη δημιουργία του Moto 360. To Ticwear OS που χρησιμοποιεί είναι βασισμένο στο Android, με την κάσα του να είναι μεταλλικής κατασκευής, ενώ η οθόνη του είναι τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 1.4 ιντσών. Έχει προστασία από τη σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP65, αλλά δεν είναι πλήρως αδιάβροχο.

Στον τεχνολογικό του εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται ένας πομποδέκτης GPS, αισθητήρας μέτρησης καρδιακού ρυθμού, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο. Το Ticwatch 2 μπορεί κανείς να το χειριστεί με πολλούς τρόπους, ενώ με την κίνηση του καρπού μπορεί να του δώσει εντολές, ενώ έχει και μικρόφωνο για να μπορεί κανείς να του υπαγορεύσει κείμενο για μηνύματα, emails ή άλλες εφαρμογές.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons