Το teardown του LG G5 αποδεικνύει ότι είναι πολύ βολικό για επισκευές

by Nikos Kaimakamis • On 07-04-2016 • AT 1:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg g5 ifixit

O αρθρωτός χαρακτήρας του LG G5 φαίνεται ότι είναι η αιτία που παίρνει υψηλή βαθμολογία στο ζήτημα της εύκολης επισκευής. 

To iFixit προέβη σε ένα από τα γνωστά του teardowns του νέου μοντέλου της LG, προκειμένου να δει όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το εσωτερικό του και ταυτόχρονα να εντοπίσει τον βαθμό ευκολίας της επισκευής του σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Όλα φαίνονται να είναι άνετα τοποθετημένα στο εσωτερικό του LG G5, ενώ το γεγονός ότι ο χρήστης μπορεί να αλλάζει στοιχεία του εξοπλισμού του smartphone, όπως είναι η μπαταρία, συντελεί στην ευκολία πρόσβασης στα επιμέρους μέρη του.

lg g5 teardown

Ο τρόπος με τον οποίο αφαιρείται η μπαταρία, με την αποκόλληση του κάτω πλαισίου είναι ένα δείγμα της άριστης συναρμογής των υλικών και της ευκολίας με την οποία μπορεί να αφαιρέσει κανείς ένα εσωτερικό στοιχείο του εξοπλισμού του LG G5.

Στο κάτω κομμάτι του πλαισίου υπάρχει η θύρα USB, ένα ηχείο και μερικές κεραίες. Η σημασία που έχει αυτό το σκορ για τους καταναλωτές, σύμφωνα με το IT World, είναι μεγάλη, καθώς οι κατασκευαστές προτιμούν να αλλάζουμε το κινητό μας όταν αυτό χαλάει, παρά να το επισκευάζουμε, ενώ προτάσεις όπως το LG G5 δείχνουν μία νέα τάση, η οποία επιτρέπει τη διατήρηση μίας συσκευής για περισσότερα χρόνια, αφού αυτή θα μπορεί να επισκευάζεται εύκολα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons