Πολλές οι ειδήσεις για την Apple σε αναμονή του Watch

by Nikos Kaimakamis • On 09-03-2015 • AT 2:52 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

apple watch 3

Πλούσιες σε ειδήσεις αναμένεται να είναι οι επερχόμενες ημέρες του Μαρτίου για την Apple, τόσο στο πεδίο των ανέπαφων συναλλαγών όσο και για το Apple Watch.

Βλέποντας τις ειδήσεις για την Apple με χρονολογική σειρά, αρχικά το ενδιαφέρον σήμερα συγκεντρώνει το event της εταιρείας για την παρουσίαση του Apple Watch, του smartwatch της εταιρείας. Σε αντίθεση με όσα μας έχει συνηθίσει η Apple μέχρι σήμερα, δίδεται στο κοινό η δυνατότητα να δει το event σε live streaming κάνοντας κλικ στο ακόλουθο link: http://www.apple.com/live/ .

Δυστυχώς, το event θα μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο όσοι έχουν Safari Browser 5.1.10 ή ανώτερο, σε λειτουργικό OS X 10.6.8 ή ανώτερο. Πολλά αμερικανικά media θα έχουν και live blog για τα όσα θα ανακοινωθούν.

Ένα από τα στοιχεία που αναμένεται να κινήσουν το ενδιαφέρον του κοινού για το Apple Watch είναι ότι το wearable της εταιρείας θα μπορεί να εκτελεί ανέπαφες συναλλαγές με το Apple Pay, ενώ εκτιμάται ότι η εν λόγω λειτουργία θα είναι πιο εύκολη από εκείνη που γίνεται σε ένα iPhone, με μεγαλύτερες δυνατότητες ασφάλειας στις συναλλαγές.

Από την άλλη μεριά, σύμφωνα με την Wall Street Journal, έχουν σημειωθεί κλοπές μέσω του Apple Pay με κλεμμένα στοιχεία πιστωτικών καρτών και τη χρήση iPhone από τους κακοποιούς. Από τις 18 Μαρτίου και έπειτα, η Apple θα επιστρέψει στο Dow Jones, μετά από μία αλλαγή στην διαπραγμάτευση των μετοχών της Visa.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι περιπτώσεις απάτης που έχουν παρουσιαστεί με την χρήση Apple Pay, οφείλονται σε πρόβλημα που έχουν οι τράπεζες κατά την πιστοποίηση του κατόχου κι όχι στο Apple pay. http://www.theverge.com/2015/3/4/8149663/apple-pay-credit-card-fraud-banks
    Κάποιες τράπεζες επιτρέπουν την επιβεβαίωση κατόχου απλώς με τους τέσσερις τελευταίους αριθμούς του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης που είναι εύκολο να βρει κάποιος που έκλεψε ένα πορτοφόλι, που έχει μέσα πιστωτικές.

Top

Show Buttons
Hide Buttons