Πολλά νέα χαρακτηριστικά στο Xbox One Update από τη Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 30-03-2017 • AT 1:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

To Xbox One αποκτά νέα χαρακτηριστικά με το πακέτο αναβάθμισης που προσφέρει η Microsoft σε όλους τους κατόχους της κονσόλας. 

Έτσι, με το Xbox One Update μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στο Beam, για υπηρεσίες live streaming, το οποίο θα είναι ενσωματωμένο στον λογαριασμό Xbox Live, χωρίς να είναι ανάγκη να κατεβάσει κάποιο επιπρόσθετο λογισμικό ο χρήστης, ενώ το interface της κονσόλας θα είναι πλέον πιο γρήγορο και πιο απλό σε όλες τις περιπτώσεις χρήσης.

Ο σκοπός του νέου interface είναι να απλοποιήσει τις διαδικασίες για τον μέσο χρήστη και να εκτελεί πιο εύκολα εργασίες multitasking, όπως είναι η εγγραφή στιγμιοτύπων από ένα παιχνίδι, ή ο χειρισμός της μουσικής στο background. Μέσα στο νέο interface συναντά κανείς και την Cortana, η οποία δεν επεμβαίνει στο gaming, αλλά δεν παύει να είναι διαρκώς διαθέσιμη για τις εντολές του χρήστη.

Το ανανεωμένο λογισμικό του Xbox One προσφέρει μία νέα αρχική εικόνα και έναν σαφώς βελτιωμένο Οδηγό για την εκτέλεση εργασιών. Η Microsoft θέλει να κάνει πιο εύκολο το σύστημα εύρεσης συμπαικτών μέσα από το μενού της κονσόλας και το Xbox Live, ενισχύοντας το στοιχείο του community, βάζοντας τα Clubs, τα Groups και τα Achievements σε πρώτο ρόλο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons