Η αστυνομία ασχολείται με το iPhone 4G και το πάρτι συνεχίζεται

by Stefanos Kofopoulos • On 24-04-2010 • AT 9:35 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

police officers by Thomas Hawk on Flickr

Η ιστορία με το leaked iPhone 4G, το Gizmodo και την Apple πραγματικά δεν έχει τέλος. Πέρα από την πλάκα, κάποιοι ασχολούνται σοβαρά με το θέμα και φαίνεται πως η αστυνομία ήδη έχει εμπλακεί στην υπόθεση. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσα χρήματα έχει διάθεση να ξοδέψει ο Nick Denton είμαι σίγουρος όμως ότι δεν έχει 40 δισεκατομμύρια σε μετρητά όπως η Apple.

Το όλο ζήτημα περιστρέφεται γύρω από την κατοχή του iPhone και αν τα $5000 που πλήρωσε το Gizmodo είναι συνέχεια μιας απάτης ή αν τελικά ο τύπος στο bar πραγματικά βρήκε το iPhone και δεν το έκλεψε. Μέσα σε όλο αυτό το παιχνίδι μπλέκεται και η διάρκεια των περίπου τριών εβδομάδων που είχαν στην κατοχή τους το iPhone 4G πριν το πουλήσουν στο Gizmodo και φυσικά η ιδέα που είχε το Gizmodo να ανοίξει το iPhone και να παρουσιάσει φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Ο νόμος της Καλιφόρνια είναι ξεκάθαρος και αναφέρει ότι πάνω-κάτω, όσα συνέβησαν ήταν παράνομα. Μένει να δούμε αν κάποιος τιμωρηθεί και πόσο διακριτικά θα χειριστεί το θέμα η Apple.

Όπως γράφτηκε σε πολλά blogs και από ανθρώπους που ασχολούνται με την τεχνολογία χρόνια, πρόκειται για το μεγαλύτερο news scoop ever. Αυτό δικαιολογεί το όποιο ρίσκο για την δημοσίευση αλλά και την όποια προσπάθεια της Apple να τιμωρήσει κάτι που δεν της αρέσει.

[photo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυτό είναι το επόμενο post.. αν είναι αληθινά τα iPods η Apple βρίσκεται υπό επίθεση!

  • Και ποιος λέει ότι η Apple δεν είναι πίσω από αυτά για να δημιουργήσει ένα κλίμα που μόνο αυτή ξέρει, αφού το Android κερδίζει έδαφος και η Apple το φοβάται πολύ;

   • Το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα καιρό τώρα. Άσε που αυτό μόνο κακό κάνει στην Apple.

   • Μπα δεν νομίζω ;) Περιμένω το link, να δω που το ξεκαθαρίσατε και είστε και σίγουροι …

   • Δεν μου λέει τίποτα αυτό! ;) Δηλαδή με ένα “επίσημο (λέμε)” έγγραφο που έφτιαξε απλά για να δείξει ότι είναι κλεμμένο και να δημιουργήσει περισσότερο σάλο δεν λέει ότι είναι και αλήθεια… Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και κρατώ μικρό καλάθι για όλα

 2. συμφωνω με ΤΙΤΑΝΑ στην αμερικη τα πραγματα ειναι ειναι πιο σοβαρα δεν ειναι ελλαδα και σιγουρα καποιος στην apple ειχε εναν ξαδελφο στην στην αστυνομια η γνωστο οπως στην χωρα μας και του θα κανουμε ενα promotion για το νεο iphone και οταν βγει θα σου δωσουμε ενα αργα η γρηγορα θα την βρουν την ακρη.

 3. Η αστυνομία στην Αμερική έχει τα ίδια χάλια με την Ελλάδα.
  Για όποιον διαφωνεί μπορώ να δώσω ακριβείς συντεταγμένες από πολλά σημεία που αν επισκεφτείς το τελευταίο πράγμα που θα φοβάσαι είναι το τηλέφωνό σου.
  Κανείς δεν ξέρει αν αυτή η κατάσταση με το τηλέφωνο είναι στημένη ή όχι, ο καιρός θα δείξει και φοβάμαι ότι μάλλον δεν ενδιαφέρει και πολύ τον κόσμο αν η apple έχει προβλήματα διαρροών. Πάντως όπως σωστά είπε ένας φίλος το android ανεβαίνει πολύ και πρέπει να κάνουν κάτι.

Top

Show Buttons
Hide Buttons