Ποια smartphones και tablets θα πάρουν Windows 10

by Nikos Kaimakamis • On 23-01-2015 • AT 2:51 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

Lumia 532 - Photo 1

Τα Windows 10 θα έρθουν ως αναβάθμιση σε ορισμένες συσκευές της οικογένειας Lumia, ενώ δεν θα μπει σε όσες συσκευές έχουν λειτουργικό Windows RT.

Οι συσκευές Lumia που θα αναβαθμιστούν σε Windows 10 είναι τα Lumia 435, 735, το 1520 και το 930. Αυτά είναι τα smartphones που αναφέρονται συγκεκριμένα στο blog post της Microsoft, ενώ δεν αποκλείεται να είναι πολλές περισσότερες οι συσκευές Lumia που θα πάρουν το σχετικό update. Η αναβάθμιση θα είναι δωρεάν σε όλες τις συσκευές, ενώ το update θα λάβουν και τα μικρά tablets.

Στο πλαίσιο της κοινής πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει η Microsoft με τα Windows 10, θα υπάρχουν και οι universal apps, οι εφαρμογές εκείνες δηλαδή που θα τρέχουν σε όλες τις συσκευές χωρίς αλλαγές και περιορισμούς. Το Office θα ανήκει στις universal apps αυτές. Θα είναι προεγκατεστημένο σε όλα τα Windows Phones, μαζί με τα μικρά tablets με οθόνη μέχρι και 8 ίντσες.

Οι συσκευές που δεν θα αναβαθμιστούν σε Windows 10 είναι τα Surface tablets με Windows RT. Επομένως, ούτε το Surface RT, αλλά ούτε και το Surface 2 θα αποκτήσουν το νέο λειτουργικό σύστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο η Microsoft χρησιμοποιούσε πλέον το Windows RT, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που αποφασίστηκε να τεθεί τέλος στην πορεία τους, μετά την εμφάνιση των Windows 10.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. To 930 οχι??

Top

Show Buttons
Hide Buttons