Ποια είναι τα πιο «ευαίσθητα» tablets;

by George Polyzos • On 09-12-2014 • AT 4:43 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

tablets

Την απάντηση δίνει η SquareTrade, εταιρεία παροχής συμβολαίων προστασίας ηλεκτρονικών συσκευών, η οποία ανακοίνωσε τις επιδόσεις 10 tablets από τα Breakability Test στα οποία τα υπέβαλε.

Το πρώτο, γενικό, συμπέρασμα από τις δοκιμές της SquareTrade είναι ότι τα μεγάλα tablets είναι πιο ευπαθή από τα μικρότερα. Το Samsung Galaxy Tab S 8.4 κατατάσσεται στην κορυφή ως το λιγότερο ευπαθές (breakability score 3,3), ενώ το Tmax 9 HD αποδεικνύεται ως το πιο ευπαθές (breakability score 8,2).

SquareTrade

Το SquareTrade Breakability Score κατατάσσει τα κορυφαία tablets της σεζόν με βάση την πιθανότητα καταστροφής τους λόγω ατυχημάτων. Αξιολογώντας κρίσιμα στοιχεία, όπως τον σχεδιασμό του εμπρόσθιου και του οπίσθιου πάνελ, τη στιβαρότητα της κατασκευής και τα υλικά, το μέγεθος, το βάρος, την αντοχή στο νερό και το βαθμό πρόσφυσης, η αξιολόγηση της SquareTrade καλύπτει το κενό που αφήνουν τα συνηθισμένα reviews των συσκευών του είδους, δοκιμάζοντας τις συσκευές σε συνθήκες “καθημερινών κινδύνων” που προκύπτουν από τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές μας.

Το SquareTrade Breakability Score εξαρτάται από παράγοντες όπως τα φυσικά χαρακτηριστικά, οι συνέπειες μιας πτώσης, η διαβροχή με νερό και καφέ, η ολισθηρότητα κ.α. Όσο υψηλότερο είναι το σκορ (σε μια κλίμακα από 1 έως 10), τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος καταστροφής λόγω ατυχήματος.

SquareTrade01

«Για πρώτη φορά, υποβάλαμε 10 tablets σε απαιτητικά Breakability Tests και διαπιστώσαμε ότι το μέγεθος όντως μετράει. Αυτές οι συνήθως ακριβές συσκευές διαθέτουν μεν χρηστικότητα… ελβετικού σουγιά, αλλά όχι και την αντοχή του. Είναι γεγονός ότι ένα από τα tablets που δοκιμάσαμε, κυριολεκτικά έσπασε στα δύο», δήλωσε ο Ty Shay, Chief Marketing Officer της SquareTrade. «Σε αντίθεση με τα smartphones όπου η Apple κατατάσσεται σταθερά πρώτη σε Breakability Tests, εδώ, το Galaxy Tab 8.4 S απεδείχθη το πιο ανθεκτικό».

Συμπερασματικά, τα μικρά tablets, απέδωσαν πάνω από το προσδοκώμενο, κυρίως σε δοκιμές πτώσης και διαβροχής, καλύτερα απ’ όσο τα μεγαλύτερα σε διαστάσεις μοντέλα. Συσκευές όπως το Sony Xperia Z3 (σκορ 4) και το Apple iPad Mini 3 (σκορ 4,4) πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις. Δημοφιλείς συσκευές όπως το Samsung Galaxy Tab 10.5 S (σκορ 6) και το Apple iPad 2 air (σκορ 6,1) υστέρησαν σε κάποιες δοκιμές όπως αυτές της ολισθηρότητας και της πτώσης.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτή η σύγκριση θυμίζει λίγο το εξής: ας δούμε ποιο όχημα μπορεί να κουβαλήσει περισσότερες πατάτες χωρίς ρυμουλκούμενο. Και ω! Ναι η F1 Mercedes θα χάσει από το Datsun του 72…
    Αν έχεις i5/i7 και 8GB RAM performance είναι φυσικό να έχεις εξαερισμό, άρα το νερό περνάει μέσα αν το βρέξεις. Το βάρος μεγαλώνει (έχεις και ψύξη) και αν πέσει κάτι θα πάθει μεγαλύτερη ζημιά κλπ κλπ
    Ό,τι να’ ναι…

Top

Show Buttons
Hide Buttons