Πληρωμές με PayPal για το Taxibeat

by George Polyzos • On 12-09-2014 • AT 10:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

taxibeat-media

Η νέα έκδοση της εφαρμογής Taxibeat θα υποστηρίζει την πληρωμή μέσω της PayPal, μίας από τις πλέον αξιόπιστες και δημοφιλείς υπηρεσίες που διευκολύνουν τις συναλλαγές σε όλον τον κόσμο.

Με την ενσωμάτωση της πληρωμής μέσω PayPal, το Taxibeat κάνει την εμπειρία μετακίνησης στην πόλη ακόμη καλύτερη, και τη διαδικασία ιδιαίτερα εύκολη, γρήγορη και απλή για τον επιβάτη. Η νέα έκδοση του Taxibeat είναι ήδη διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

Με την καταχώρηση του PayPal λογαριασμού, ο επιβάτης έχει μία ακόμη επιλογή για το πώς επιθυμεί να πληρώσει τη διαδρομή του, ώστε να είναι σίγουρος ότι δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχήσει για μετρητά. Το δρομολόγιο πληρώνεται αυτόματα, μόλις ο επιβάτης φτάσει στον προορισμό του.

Η πληρωμή μέσω PayPal είναι ήδη ενσωματωμένη ως λειτουργία στη νέα έκδοση της εφαρμογής και άμεσα διαθέσιμη για iOS και Android. Ανοίγοντας την εφαρμογή, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει τον Paypal λογαριασμό του, είτε από την επιλογή «Πιστωτικές Κάρτες», την οποία θα βρει στο πλαϊνό μενού, είτε να το κάνει ακόμη και τη στιγμή που καλεί ένα ταξί, αλλάζοντας την επιλογή πληρωμής της διαδρομής του. Και στις δύο περιπτώσεις, ο λογαριασμός PayPal καταχωρείται, ώστε να μην χρειαστεί ο επιβάτης να επαναλάβει τη διαδικασία την επόμενη φορά που θα καλέσει Taxibeat.

«Με τη βοήθεια του Taxibeat θέλουμε η μετακίνηση με ταξί να γίνεται διαρκώς καλύτερη, πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική για όλους. Όταν πριν μερικούς μήνες ενσωματώσαμε στην εφαρμογή την πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, είδαμε τους επιβάτες μας να ανταποκρίνονται. Σήμερα, με τη δυνατότητα πληρωμής και μέσω PayPal προσφέρουμε μία ακόμη εναλλακτική, αλλά και κάτι περισσότερο: όταν μετακινείσαι μαζί μας, το κάνεις με την ασφάλεια και την πρακτική άνεση που σου δίνει η ηλεκτρονική πληρωμή με έναν από τους πιο ασφαλείς οργανισμούς πληρωμών στο κόσμο, την Paypal», αναφέρει ο Νίκος Δρανδάκης, διευθύνων σύμβουλος του Taxibeat.

[Δ.Τ. Taxibeat]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons