Πληρωμή τελών κυκλοφορίας σε Viva Wallet Spots

by George Polyzos • On 22-12-2015 • AT 10:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

smartphone_user

Η Viva Payments, σε συνεργασία με την Eurobank, δίνει την δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας μηχανών και αυτοκινήτων στους 600 και πλέον εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της, σε όλη τη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, εξόφληση τελών κυκλοφορίας, αλλά και επιπλέον 300 λογαριασμών, μπορεί κάποιος να κάνει σε επιλεγμένα πρατήρια EKO, BP ή Shell, στα καταστήματα Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, στα My Market και τα πάρκινγκ Cityzen.

Ο πελάτης βρίσκει το κοντινότερο σε αυτόν κατάστημα μέσω του vivawallet.com ή της εφαρμογής Viva Wallet App, δίνει στο ταμείο τα στοιχεία που θα του ζητηθούν και εξοφλεί τα τέλη κυκλοφορίας του λαμβάνοντας τη νόμιμη απόδειξη χωρίς να περιμένει σε ουρές.

Στα Viva Wallet Spots, εκτός από τα τέλη κυκλοφορίας, ο καταναλωτής μπορεί επίσης να εξοφλήσει τις οφειλές του σε εταιρίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (ΟΤΕ, Cosmote, Vodafone, Wind κ.α.), ενέργειας και ύδρευσης (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΥΑ κ.α.), στο δημόσιο (e-παράβολο, βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ, εργόσημο, φόρο εισοδήματος, ΦΠΑ), σε ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΤΣΑΥ), να πληρώσει τα τέλη διοδίων, υποχρεώσεις προς Δήμους, ασφαλιστικές εταιρείες κ.ά.

Επίσης, στα σημεία αυτά, ο καταναλωτής μπορεί να εξοφλήσει το σύνολο των εμπόρων που συνεργάζονται με την Viva Payments, να κάνει κράτηση και πληρωμή με μετρητά σε όλες τις υπηρεσίες του Viva.gr (αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά, θεάματα, ξενοδοχεία, ασφάλειες αυτοκινήτων) αλλά και να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας του καρτοκινητού του. Τέλος, μπορεί να φορτίσει το Viva Wallet του, αγοράζοντας έναν κωδικό Viva e-money.

[Δ.Τ. Viva]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons