Πληκτρολόγιο για smartwatch από την Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 13-10-2014 • AT 4:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

moto 360 microsoft

H Microsoft παρουσίασε μία εφαρμογή για Android Wear smartwatches, η οποία εκμεταλλεύεται την οθόνη αφής, επιτρέποντας στον χρήστη να γράφει με το χέρι πάνω της. 

Η μικρή οθόνη ενός smartwatch παύει να αποτελεί πρόβλημα για την πληκτρολόγηση, καθώς με την ιδέα του τμήματος Microsoft Research, ο χρήστης μπορεί να γράφει με το χέρι του πάνω στην οθόνη το γράμμα ή τον αριθμό που επιθυμεί και το λογισμικό αναγνωρίζει το ψηφίο και το προσθέτει στο κείμενο που γράφετε.

Όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο του analog keyboard project της Microsoft Research, το οποίο φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τις συσκευές μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή της Microsoft επιτρέπει στο χρήστη να σχεδιάζει μέχρι και emojis.

Μέχρι στιγμής η εφαρμογή έχει παρουσιαστεί σε οθόνες με ανάλυση 320×320 pixels και στα σχετικά βίντεο που έδωσε η Microsoft στη δημοσιότητα εμφανίζεται να λειτουργεί σε ένα Moto 360. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν προς download για χρήση στο smartwatch της Motorola, αλλά η εγκατάστασή του δεν είναι ακόμα η πιο εύκολη υπόθεση, κάτι που αναμένεται να αλλάξει στο μέλλον όταν θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις Android Wear συσκευές. Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι η εφαρμογή της Microsoft έχει και λειτουργία Auto Correct.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons