Πλησιάζει το επίσημο λανσάρισμα του “ξεχασμένου” Magic Leap

by Nikos Kaimakamis • On 12-05-2017 • AT 1:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

H πλατφόρμα ενισχυμένης πραγματικότητας Magic Leap φέρεται να είναι έτοιμη για το λανσάρισμά της στο κοινό.

Είναι αλήθεια ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από την πρώτη παρουσίαση της πλατφόρμας του Magic Leap, αλλά από τότε δεν έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος. Τώρα, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει το Mashable, μετά από το tweet του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Magic Leap, Rony Abovitz, οι δημιουργοί περιεχομένου καλούνται να μπουν στη νέα πλατφόρμα και να προσφέρουν τις δημιουργίες τους. Το κάλεσμα είναι ανοιχτό σε δημιουργούς, καλλιτέχνες και developers, οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα Magic Leap.

Δεν είναι πολλά αυτά που αποκαλύπτει η Magic Leap για την πλατφόρμα της, με το Software Development Kit να δίνει τη δυνατότητα της δημιουργίας σε περιβάλλον ενισχυμένης πραγματικότητας, ενώ εκτιμάται ότι σε πρώτη φάση θα δοθεί μία έκδοση beta της Magic Leap σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Το μόνο που απαιτείται από όσους θέλουν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα της Magic Leap είναι να κάνουν ένα sign up με το οποίο θα δώσουν και κάποια προσωπικά στοιχεία.

Δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που η Magic Leap ανοίγει ένα δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό των developers, αλλά τώρα φαίνεται πως όλα είναι έτοιμα για το τελικό λανσάρισμα.

 

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons