Πλησιάζει η επίσημη παρουσίαση του Huawei Mate 9

by Nikos Kaimakamis • On 29-06-2016 • AT 11:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Huawei Mate S_Colors

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Huawei βρίσκεται αρκετά κοντά στην επίσημη παρουσίαση του Mate 9, πριν από την IFA 2016. 

Αρχικά έγινε λόγος για την παρουσίαση του Huawei Mate 9 πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στις αρχές του Σεπτέμβρη, προτού να ξεκινήσει η έκθεση IFA 2016 στο Βερολίνο. Τελικά, νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνη την ημερομηνία είναι πιο πιθανό να κάνει την εμφάνισή του το Huawei Mate S2. Σε κάθε περίπτωση, το Huawei Mate 9 δεν πρόκειται να αργήσει πολύ, παρόλο που το Mate 8 είχε κάνει την εμφάνισή του τον Οκτώβριο του 2015.

Οι φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei Mate 9 είναι πολλά υποσχόμενες, αφού γίνεται λόγος για επεξεργαστή Huawei Kirin 960, με οχταπλό πυρήνα. Η κάμερα θα είναι με διπλό φακό στα 20 Megapixel και θα δανείζεται στοιχεία από τον εξοπλισμό imaging του Huawei P9, χωρίς να ξεκαθαρίζεται εάν θα υπάρχει η υπογραφή της Leica πάνω στον φακό του. Ένα άλλο στοιχείο που θεωρείται δεδομένο για το Huawei Mate 9 είναι ότι θα έχει λειτουργικό σύστημα Android N.

Μένει να δούμε τι θα πράξει τελικά η Huawei αναφορικά με τα νέα μοντέλα που ετοιμάζεται να παρουσιάσει προσεχώς. Το σίγουρο είναι ότι αναμένονται αρκετές ειδήσεις από το στρατόπεδο της Huawei σύντομα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons