Πληροφορίες για τον επεξεργαστή Kirin 980 της Huawei

by Nikos Kaimakamis • On 17-08-2018 • AT 2:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

O Huawei Kirin 980 θα έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία στον βασικό του εξοπλισμό, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει σαφές σε ποια μοντέλα θα κάνει την εμφάνισή του.

Ο Huawei Kirin 980 θα είναι κατασκευασμένος με την αρχιτεκτονική των 7 nm από την TSMC, ενώ -σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Android Headlines- θα έχει στο εσωτερικό του έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή για τα γραφικά, τον ARM Mali G72 MP24. O επεξεργαστής αναμένεται να είναι εξοπλισμένος με 8 πυρήνες, οι τέσσερις εκ των οποίων θα μπορούν να λειτουργούν στα 2.8 GHz. Είναι δεδομένο ότι μία μονάδα με τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει πολύ υψηλή απόδοση κάτω από όλες τις συνθήκες, επομένως θα βρει τη θέση του σε high end προτάσεις της εταιρείας.

Η Huawei εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει τον εν λόγω επεξεργαστή της στο πλαίσιο της παρουσίας της στη φετινή IFA στο Βερολίνο. Αυτό που δεν έχει γίνει σαφές είναι εάν θα παρουσιαστεί ο Kirin 980 ενσωματωμένος σε κάποια συσκευή ή θα γίνει η πρώτη επίσημη αναφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν στο γεγονός ότι θα ενσωματωθεί για πρώτη φορά σε κάποιο μοντέλο της σειράς Mate 20. Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την Huawei να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο chip τόσο σε κάποιο νέο μοντέλο όπως το P30 όσο και από κάποιο μοντέλο της οικογένειας Honor.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons