Πληροφορίες για τον διάδοχο του Lumia 1320

by Nikos Kaimakamis • On 30-12-2014 • AT 1:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Lumia-1320

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του διαδόχου του Lumia 1320, το οποίο και πιθανότατα θα ονομάζεται Lumia 1330, διέρρευσαν από ένα benchmark test στο Διαδίκτυο.

Οι πληροφορίες αυτές κάνουν λόγο για ένα νέο phablet, το οποίο θα έχει οθόνη  διαγωνίου 5,7 ιντσών, μαζί με μία κάμερα με φακό 14 Megapixel. Η κωδική ονομασία του μοντέλου αυτού είναι RM-1062, αλλά το πιο πιθανό είναι να το δούμε να κυκλοφορεί ως Lumia 1330 από την Microsoft. Σύμφωνα με το benchmark test που διέρρευσε στο Διαδίκτυο, το νέο μοντέλο θα έχει ανάλυση 720p στην οθόνη του, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm.

Μαζί με τον επεξεργαστή αυτό θα φροντίζει για τα γραφικά ένα chip Adreno 305, ενώ για τις selfies θα υπάρχει μία κάμερα 5 Megapixel στο εμπρός μέρος. To Windows Phone Daily σημειώνει ότι από τον συνδυασμό GPU φαίνεται ότι ο επεξεργαστής του θα είναι της οικογένειας Qualcomm Snapdragon 400, ενώ στο test φαίνεται ότι υπάρχει τουλάχιστον 27 GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής άλλες πληροφορίες για τη συσκευή, ειδικά όσον αφορά στην διαθεσιμότητα και την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί για το νέο Lumia, αλλά θα πρέπει να αναμένεται να είναι και αυτό ένα προσιτό σε τιμή phablet, όπως συνέβαινε και με το Lumia 1320.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons