Πλήρεις διαρροές για τα επερχόμενα V30 και V30 Plus της LG Electronics

by Nikos Kaimakamis • On 23-08-2017 • AT 1:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Την 31η Αυγούστου αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του το LG V30 και η έκδοση Plus, αλλά οι διαρροές τα έχουν αποκαλύψει σχεδόν όλα για εκείνο. 

Οι διαρροές δείχνουν ότι θα υπάρχει και ένα μοντέλο LG V30 Plus, εκτός από το LG V30, το οποίο φυσικά και θα συγκεντρώσει πάνω του τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας. Πολλά θα είναι τα κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ των δύο συσκευών, αλλά θα υπάρχουν και διαφοροποιήσεις, καθώς το LG V30 Plus, σύμφωνα με το Phone Radar θα έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB, αντί για τα 32 και 64 GB του LG V30. Ένα στοιχείο που θα αγαπήσουν οι φίλοι της μουσικής είναι το ότι το LG V30 θα έχει Quad DAC για Hi-Fi audio output.

To LG V30 και στις δύο εκδόσεις του θα φορά τον οχταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, ο οποίος είναι κατασκευασμένος με την αρχιτεκτονική των 10 nm FinFET. Τα γραφικά τα αναλαμβάνει ένας Adreno 540 GPU, ενώ η οθόνη είναι τεχνολογίας POLED, με ανάλυση Quad HD+ και αναλογία 18:9.

H κάμερα στο πίσω μέρος είναι διπλή με τη μία να είναι στα 16 Megapixel και την άλλη στα 13 Megapixel, με έκθεση f/1.6. To LG V30 θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0, ενώ ο συνδυασμός μετάλλου και γυαλιού στο πλαίσιό του θα του προσφέρει ικανοποιητική προστασία από το νερό.

 

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons