Πληκτρολόγιο και ποντίκι για το Xbox One προσεχώς από τη Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 28-09-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

H Microsoft επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την Razer, προκειμένου το Xbox One να υποστηρίζει προσεχώς τη σύνδεση με πληκτρολόγιο και ποντίκι. 

Η συνεργασία της Microsoft με την Razer αναμένεται να δώσει σύντομα καρπούς, με την παρουσίαση πληκτρολογίου και ποντικιού που θα μπορούν να συνδεθούν με το Xbox One, ενώ θα μείνει στη διακριτική ευχέρεια των προγραμματιστών και των gaming studios το εάν θα παρουσιάσουν τίτλους που θα υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα του Xbox One. H Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες στις αρχές Νοεμβρίου.

Η Microsoft θα δώσει την εν λόγω δυνατότητα στο Xbox One, αλλά η εφαρμογή δεν θα είναι καθολική και θα εξαρτάται από τον κάθε δημιουργό εάν θα την εκμεταλλευτεί. Από την άλλη μεριά, η προσθήκη πληκτρολογίου και ποντικιού στο Xbox One σημαίνει ότι θα μπορεί κανείς να το χειριστεί με αυτές τις συσκευές για διάφορες λειτουργίες.

Οι κάτοχοι PC εννοείται ότι θα έχουν στη διάθεσή τους ένα interface όμοιο με αυτά που έχουν συνηθίσει και ενδέχεται αυτό να αποτελεί πλεονέκτημα σε multiplayer games έναντι εκείνων που επιλέγουν το παραδοσιακό χειριστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft τονίζει πως τα περισσότερα ενσύρματα και ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια θα μπορούν να λειτουργούν με το Xbox One.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons