Πληκτρολόγιο για το iOS από την Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 26-04-2016 • AT 12:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

microsoft-word-flow-ios-keyboard

H Microsoft παρουσίασε ένα πληκτρολόγιο για συσκευές με λειτουργικό iOS, το οποίο βοηθά τη συγγραφή κειμένων με το ένα χέρι. 

Το Microsoft Word Flow keyboard, όπως ονομάζεται η εφαρμογή, δίνει την άνεση της πληκτρολόγησης με το ένα χέρι, καταλαμβάνοντας ένα μέρος της οθόνης, προκειμένου να μπορεί κανείς να το πληκτρολογεί τις λέξεις με τον αντίχειρα.

Αυτή τη στιγμή το Microsoft Word Flow keyboard είναι διαθέσιμο αποκλειστικά και μόνο στην αγγλική γλώσσα και στις ΗΠΑ, ενώ αργότερα αναμένεται να διατεθεί και με περισσότερες επιλογές. Μπορεί κανείς να το κατεβάσει από το Apple App Store δωρεάν.

Το πληκτρολόγιο της Microsoft αντλεί την έμπνευση του σχεδιασμού του από το πολύ πρακτικό και σαφές πληκτρολόγιο που έχει στη διάθεσή του ένας χρήστης μίας συσκευής με Windows. Εκτός από τη διαμόρφωση για χρήση με το ένα χέρι, μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει ως κανονικό QWERTY πληκτρολόγιο για την τυπική διαμόρφωση πληκτρολόγησης κειμένων. Η πλαϊνή διαμόρφωση πληκτρολόγησης με το ένα χέρι, ονομάζεται Arc Mode.

Με τη χρήση ενός ειδικού αλγορίθμου μπορεί να γίνει και η πρόβλεψη της λέξης που θέλει να πληκτρολογήσει ο χρήστης. Παράλληλα, θα μπορεί να αλλάξει κανείς και το φόντο της εφαρμογής, ανάλογα με τα προσωπικά του γούστα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons