Σκελετός πλησιόσαυρας ηλικίας 70 εκ. ετών

by Stefanos Kofopoulos • On 11-12-2006 • AT 11:05 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

plesiosaur

Ο σκελετός μιας Πλησιόσαυρας ανακαλύφθηκε στην Ανταρκτική μετά από περίπου 70 εκατομμύρια χρόνια. Η κατάσταση του ευρύματος είναι εξαιρετική με το στομάχι σχεδόν ανέπαφο και γεμάτο τροφές.

Δεν είναι σίγουρος για την μετάφραση του ονόματος plesiosaur αλλά από αυτά που διάβασα στην Wikipedia φαίνεται ότι το χαριτωμένο αυτό ζωάκι είναι ερπετό και όχι δεινόσαυρος με μέγιστο μήκος τα 10 μέτρα μήκος και πολύ καλές επιδόσεις στην κολύμβηση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολόκληρο θεριό φίλε μου! Και να σκεφτείς ότι οι λεγόμενοι “Δημιουργιστές”, φονταμενταλιστές χριστιανοί, υποστηρίζουν ότι η Γη και το σύμπαν φτιάχτηκαν πριν από περίπου 6.000 χρόνια… ;-)

  2. Εδώ η “σύγχρονη” φυσική τραβάει τα βυζιά της σχετικά με τη σημασία της παραμέτρου χρόνος, αν έχει κάποιο νόημα (φυσική σημασία) και οι παλαιοντολόγοι όχι μόνο είναι βέβαιοι για τη σημασία των απολιθωμάτων αλλά “γνωρίζουν” και πότε έπιναν οι δεινόσαυροι Vodka on the Rocks!

  3. Δεν ξέρω αν έπιναν Vodka σίγουρα όμως έτρωγαν. Ίσως να μπορούν να διασταυρώσουν την ηλικία του ζώου με αυτή της τροφής και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons