Άφαντο το PlayStation 4, έρχεται τα Χριστούγεννα 2013

by Stefanos Kofopoulos • On 21-02-2013 • AT 3:18 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Άφαντο το PlayStation 4, έρχεται τα Χριστούγεννα 2013

Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation 4 αλλά ξέχασε να το δείξει. Μετά από δύο ολόκληρες ώρες της ειδικής εκδήλωσης για την νέα κονσόλα, το μόνο που παρουσιάστηκε ήταν games και το νέο χειριστήριο DualShock 4. Ναι, το PlayStation 4 υπάρχει αλλά κανείς δεν ξέρει πως είναι.

PS4 η νεα κονσολα της Sony

Η παρουσίαση επέμεινε στην τεχνολογία του PlayStation 4 και στο πως αυτή μπορεί να μεταμορφώσει το gaming όπως το ξέρουμε σήμερα. Παρότι η Sony αποκάλυψε ότι το PS4 θα βασίζεται σε αρχιτεκτονική x86 όπως και τα PC αλλά με ειδικές βελτιώσεις στην GPU και αλλού, δεν ανέφερε καθόλου τα ακριβή χαρακτηριστικά της κονσόλας.

Είδαμε το νέο DualShock 4 χειριστήριο αλλά δεν είδαμε το PlayStation 4. Μάθαμε για τους νέους τίτλους παιχνιδιών αλλά δεν είδαμε την κονσόλα. Παρακολουθήσαμε gamers να παίζουν live απίστευτα παιχνίδια με καταπληκτικά γραφικά αλλά δεν είδαμε ούτε για λίγο το PS4. Γιατί η Sony διάλεξε αυτή την επικοινωνιακή πολιτική θα το μάθουμε κάποια στιγμή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το PlayStation 4 δεν είναι πλέον μια κονσόλα αλλά μέρος ενός οικοσυστήματος Sony συσκευών που επιτρέπουν την κατανάλωση περιεχομένου και gaming χωρίς περιορισμούς και όρια. Όπως ακριβώς σας είχαμε περιγράψει εβδομάδες πριν.

Το νέο PlayStation 4 θα είναι διαθέσιμο την εορταστική περίοδο του 2013. Αυτό σημαίνει κάπου εκεί κοντά στον Νοέμβριο 2013, ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος και αν γεμίσουν τα καταστήματα με αρκετό στοκ PS4.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τσάμπα ξενυχτίσαμε!!!…

  2. Μήπως όλο αυτο ειναι κόλπο για να δει τι θα παρουσιάσει η Microsoft και να μπορέσει μετα να βάλει ανώτερα specs.

    • Θα μπορούσε αλλά με διαφορετικά specs θα διαφοροποιηθεί και η τιμή και τι μπορούν να κάνουν οι developers. Ειδικά το τελευταίο δεν είναι έξυπνη κίνηση.

Top

Show Buttons
Hide Buttons