Πιθανό το σενάριο τριών εκδόσεων για το Apple iPhone 7

by George Polyzos • On 21-07-2016 • AT 2:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-7-concept-2016

Η φημολογία γύρω από τις μελλοντικές συσκευές της Apple είναι παραδοσιακά έντονες και από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να λείψει το επερχόμενο iPhone 7.

Μία από τις φήμες που προκάλεσε αίσθηση πριν από μερικούς μήνες και δείχνει να επανέρχεται στο προσκήνιο είναι αυτή που θέλει την Apple να λανσάρει όχι δύο αλλά τρεις εκδοχές της νέας της ναυαρχίδας.

Αιτία για την ανακίνηση του θέματος ήταν η δημοσίευση φωτογραφιών που δείχνουν τις τρεις εκδοχές τη μία δίπλα στην άλλη: το βασικό μοντέλο του iPhone 7 φαίνεται να διατηρεί την οθόνη των 4,7 ιντσών ενώ ακολουθούν το iPhone 7 Plus και μία νέα έκδοση με την υποθετική ονομασία iPhone 7 Pro, με οθόνη στις 5,5 ίντσες.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που διέρρευσαν το μοντέλο Pro διαθέτει dual κάμερα, όπως έχει αναφερθεί και κατά το παρελθόν, ενώ το μοντέλο Plus δείχνει απλά να είναι η μεγαλύτερη εκδοχή του βασικού μοντέλου. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο κινεζικό Weibo και στη γαλλική ιστοσελίδα nowhereelse.fr.

iphone7-trio-weibo

Αντίθετα με τα παραπάνω ο γνωστός για τις διαρροές του Evan Blass υποστηρίζει ότι θα υπάρξουν μόνο δύο εκδόσεις του νέου iPhone, οι οποίες μάλιστα έχουν προς το παρόν τις ονομασίες Sonora και Dos Palos. Στο ίδιο κλίμα παλαιότερη έκθεση της KGI Securities ήθελε την ύπαρξη και τρίτου iPhone με dual camera, εκτίμηση που άλλαξε ελαφρώς λίγους μήνες αργότερα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Apple ανακοίνωνε ένα μοντέλο κάθε χρόνο μέχρι το 2014 όταν άλλαξε τακτική και λανσάρισε για πρώτη φορά δύο μοντέλα, τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Το ίδιο ίσχυσε και πέρυσι με τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons