Πιθανό τέλος στα SMS από το Google Hangouts

by Nikos Kaimakamis • On 17-12-2015 • AT 3:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Google-Hangouts-Voice-SMS

H υπηρεσία Google Hangouts εκτιμάται ότι σύντομα θα χάσει τη δυνατότητα αποστολής SMS και MMS που προσέφερε στους χρήστες της. 

Εκτιμάται ότι η υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων μέσα από το Google Hangouts δεν ήταν καθόλου επιτυχημένη, καθώς, ειδικά το κομμάτι που αφορούσε στην αποστολή μηνυμάτων MMS σε πολλούς παραλήπτες αντιμετώπιζε προβλήματα και διάφορα bugs. Πολλοί ήταν οι χρήστες εκείνοι που είχαν αναφέρει ότι το Google Hangouts αργεί να στείλει τα μηνύματα στους παραλήπτες τους. Η Google είχε προσπαθήσει να διορθώσει τα περισσότερα σφάλματα με διάφορα updates.

Οι περισσότερες πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι με το Google Hangouts είναι ότι θα διατηρήσει τις λειτουργίες βιντεοκλήσεων, απλών τηλεφωνικών κλήσεων και την επιλογή της αποστολής σύντομων γραπτών μηνυμάτων. Πολλές πηγές στο Διαδίκτυο αναφέρουν ότι απώτερος σκοπός της Google είναι να διατηρήσει ξεχωριστές τις δύο εφαρμογές, το Google Hangouts και το Google Messenger, για χάρη της απλότητας, ενώ εκτιμάται ότι θέλει να δώσει περισσότερη έμφαση στο σχεδιασμό και την εσωτερική οργάνωση της υπηρεσίας Google Hangouts.

Όλα τα παραπάνω παραμένουν στη σφαίρα της φημολογίας και δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη απάντηση από την πλευρά της Google για το τι σχεδιάζει να κάνει με το Google Hangouts στο κοντινό μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons