Πιθανή παρουσίαση του iPhone 8 από την Apple στις 12 Σεπτεμβρίου

by Nikos Kaimakamis • On 25-08-2017 • AT 11:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν online αναφέρουν ότι το iPhone 8 θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 12 Σεπτεμβρίου. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι το iPhone 8 θα ξεκινήσει να πωλείται αμέσως μετά την παρουσίασή του, περίπου μία εβδομάδα μετά. Στο event που εκτιμάται ότι θα οργανώσει η Apple στις 12 Σεπτεμβρίου, θα γίνει η αποκάλυψη των iPhone 7S, και 7S Plus, μαζί με το iPhone 8.

Η Apple, από την πλευρά της, δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συνήθως, όταν η Apple προετοιμάζεται για τη φθινοπωρινή της παρουσίαση, στέλνει την τελευταία στιγμή τις προσκλήσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, επομένως έτσι εξηγείται που δεν έχουν σταλεί ακόμα προσκλήσεις για το ενδεχόμενο event στις 12 Σεπτεμβρίου.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων συσκευών, οι φήμες θέλουν το iPhone 8 και iPhone 7S Plus να είναι εφοδιασμένα με μνήμη RAM 3 GB, ενώ το iPhone 7S θα έχει μνήμη RAM 2 GB. Φυσικά, το λειτουργικό σύστημα iOS 11 αναμένεται να εκμεταλλευθεί πλήρως την αυξημένη μνήμη που θα είναι διαθέσιμη. O εσωτερικός χώρος αποθήκευσης είναι στα 64 GB, ενώ θα υπάρχουν εκδόσεις με 256 και 512 GB.

Το βασικό μοντέλο του iPhone 8 εκτιμάται από διάφορες πηγές ότι θα τιμολογηθεί στα 999 δολάρια στις ΗΠΑ.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons