Πιθανή καθυστέρηση στην κυκλοφορία του LCD iPhone των 6,1 ιντσών

by George Polyzos • On 26-07-2018 • AT 11:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Αναλυτές της αγοράς «εξετάζουν» τις κινήσεις της Apple σε σχέση με τους προμηθευτές υλικού και επιχειρούν να προβλέψουν το λανσάρισμα των συσκευών iPhone επόμενης γενιάς της εταιρείας.

Σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα 9to5Mac, το επερχόμενο iPhone με την οθόνη LCD των 6,1 ιντσών (δηλαδή το οικονομικό μοντέλο της σειράς) θα αφιχθεί αργότερα στην αγορά, σε σχέση με τα OLED μοντέλα της σειράς.

Και αυτή η συσκευή θα θυμίζει το σχεδιασμό του iPhone X, αλλά βασική διαφορά του από τα υπόλοιπα μοντέλα θα είναι το γεγονός ότι θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LCD, προερχόμενη από τις γραμμές παραγωγής της LG. Ωστόσο, επειδή η τελευταία φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με την κάλυψη των αναγκών και σε LED backlight ενδέχεται η μαζική παραγωγή του εν λόγω iPhone να καθυστερήσει περίπου κατά ένα μήνα.

Αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για καθυστέρηση άνω των έξι εβδομάδων, όμως φαίνεται ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί αλλά και πάλι το iPhone των 6,1 ιντσών θα λανσαριστεί ουσιαστικά μόνο του τον ερχόμενο Οκτώβριο. Αντίθετα, τα OLED μοντέλα, στις 5,8 και στις 6,5 ίντσες, θα προηγηθούν με το λανσάρισμά τους να τοποθετείται εντός του Σεπτεμβρίου.

Άλλη βασική διαφορά του LCD μοντέλου είναι η υιοθέτηση μονής κάμερας, ενώ η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ποικιλία χρωματικών εκδόσεων (λευκό, μαύρο, κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε και χρυσό).

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons