Πιθανή ανακοίνωση του Android 7.0 Nougat στις 5 Αυγούστου

by George Polyzos • On 02-08-2016 • AT 11:03 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nexus-62

Αν και συνήθως η Google ανακοινώνει τις νέες εκδόσεις του λειτουργικού της συστήματος Android τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, φέτος ενδέχεται να υπάρξει μία σημαντική διαφοροποίηση.

Σύμφωνα με ένα tweet του Evan Blass (γνωστός περισσότερο σαν @evleaks), το περασμένο Σάββατο, η Google πρόκειται να προχωρήσει στην ανακοίνωση του νέου της Android 7.0 στις 5 Αυγούστου, δηλαδή πολύ νωρίτερα απ’ ότι συνήθιζε.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι θα αρχίσει άμεσα και η διάθεση του λειτουργικού συστήματος από τους κατασκευαστές, μέσω των συσκευών τους. Θα πρέπει να προηγηθούν δοκιμές της νέας έκδοσης, από κατασκευαστές και παρόχους, ώστε να εξακριβωθεί η συμβατότητα με την κάθε συσκευή. Βάσει αυτής της διαδικασίας καθορίζεται το πρόγραμμα αναβαθμίσεων το οποίο συνήθως διαρκεί ακόμη και μήνες.

android nougat

Σύμφωνα με όσα ίσχυαν κατά το παρελθόν η Google «έδινε» το εκάστοτε νέο της λειτουργικό σύστημα στις εκδόσεις των συσκευών Nexus που ήταν ήδη διαθέσιμες στην αγορά, πριν τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Ωστόσο, ο Blass στο tweet του υποστηρίζει ότι τουλάχιστον για το Nexus 5 αυτό δεν θα συμβεί.

Αντίθετα, όπως γράψαμε χθες, το V20 της LG Electronics, διάδοχος του V10, το οποίο θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα είναι η πρώτη Android συσκευή που θα εξοπλιστεί με το Nougat.

Σύμφωνα με το CNET, η Google υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε δημοσιοποίηση λεπτομερειών σχετικά με το λανσάρισμα νέων Nexus συσκευών από το φθινόπωρο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons