Πιθανή υποστήριξη του Apple Pencil από το μελλοντικό iPhone X

by Nikos Kaimakamis • On 27-10-2017 • AT 1:48 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι φήμες θέλουν μία από τις μελλοντικές υλοποιήσεις του iPhone X να μπορεί να υποστηρίζει το πενάκι Apple Pencil

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρει το BGR, το iPhone X στην μελλοντική εκδοχή του που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2019, θα μπορεί να υποστηρίζει το πενάκι Apple Pencil, στοιχείο που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι θα έχει και την ανάλογη διαγώνιο στην οθόνη του, προκειμένου να είναι άνετη η χρήση του.

Η τεχνολογία του Apple Pencil είναι διαφορετική από εκείνη με την οποία είναι εφοδιασμένο το stylus της Samsung, κάτι που το κάνει σημαντικά φθηνότερο από την επιλογή των Κορεατών για τη σειρά Note.

H χρήση του stylus σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερα ικανό επεξεργαστή με τον οποίο είναι ήδη εφοδιασμένο το iPhone X που παρουσιάστηκε φέτος εκτιμάται ότι θα δώσει νέες δυνατότητες στο μελλοντικό high end smartphone της Apple.

Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι το Apple Pencil στην παρούσα του μορφή δεν θα μπορούσε να χωρέσει στο εσωτερικό μίας συσκευής, επομένως πολλοί είναι οι αναλυτές εκείνοι που θεωρούν ότι το iPhone X που θα έχει και πενάκι δεν θα το φιλοξενεί στο εσωτερικό του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons