Πιθανή κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 7 FE και εκτός Κορέας

by Nikos Kaimakamis • On 11-07-2017 • AT 11:58 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung ενδέχεται να διαθέσει το ανακατασκευασμένο Galaxy Note 7 FE και σε άλλες αγορές εκτός της Νότιας Κορέας. 

Οι αρχικές πληροφορίες θέλουν το Samsung Galaxy Note 7 FE να παράγεται σε 400.000 μονάδες, αποκλειστικά για την κορεάτικη αγορά, αλλά τώρα έχουν εμφανιστεί και άλλες φήμες που θέλουν την Samsung να κάνει προώθηση του ανακατασκευασμένου μοντέλου και σε άλλες αγορές εκτός από την κορεάτικη. Η Samsung πωλεί σε χαμηλότερη τιμή το ανακατασκευασμένο μοντέλο, περίπου στο ένα πέμπτο της τιμής του Samsung Galaxy Note 7, ενώ μία σημαντική διαφορά είναι ότι η μπαταρία του Samsung Galaxy Note 7 FE έχει πλέον μικρότερη χωρητικότητα 3200 mAh.

Το πρόβλημα της ανάφλεξης του Samsung Galaxy Note 7 προερχόταν από το μέγεθος της μπαταρίας του, το οποίο ήταν μεγαλύτερο σε σχέση με τον διαθέσιμο χώρο στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Στο Galaxy Note 7 FE, επιλέχθηκε μία μικρότερη μονάδα, η οποία έχει περάσει εκτεταμένους ελέγχους για να καθοριστεί ότι είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση, ενώ υπάρχει και ένα interface της Samsung πάνω από το Android Nougat που συναντά κανείς στη θέση του λειτουργικού.

Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες στο Διαδίκτυο που θέλουν την Samsung να αλλάζει επεξεργαστή στα μοντέλα του Galaxy Note 7 FE που θα λανσάρει σε αγορές εκτός Κορέας, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι το ανακατασκευασμένο μοντέλο δεν θα κάνει την εμφάνισή του στις ΗΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons