Πιθανή εξαγορά του Flipboard από το Twitter

by Nikos Kaimakamis • On 26-05-2015 • AT 1:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

new flipboard

Το Τwitter φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να προβεί στην εξαγορά του Flipboard, σύμφωνα με την σχετική διαδικτυακή φημολογία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε πρώτο στο φως της δημοσιότητας το Re/code, το δημοφιλές δίκτυο microblogging, φέρεται να ήρθε σε συζητήσεις με το Flipboard, με σκοπό την εξαγορά του, έναντι του ποσού του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Οι σχετικές επαφές εκτιμάται ότι έλαβαν χώρα στις αρχές του έτους, χωρίς να διευκρινίζεται ποια ήταν η κατάληξή τους και το πώς θα προχωρήσει το σχετικό deal.

Μια τέτοια εξαγορά θα μπορούσε να αποβεί κερδοφόρα και για τα δύο μέρη, αφού το Flipboard θα επωφελούνταν από το πλήθος των χρηστών του Twitter, ενώ το Twitter από την μεριά του, θα μπορούσε να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το περιεχόμενο που προσφέρει στους χρήστες του. Τον Φεβρουάριο του 2015, το Flipboard δήλωνε ότι είχε 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, την εποχή που μόλις είχε λανσάρει την web εκδοχή του, ενώ τον Μάρτιο του 2015, μέσω της υπηρεσίας του είχαν δημιουργηθεί 15 εκατομμύρια ψηφιακά περιοδικά για το διαμοιρασμό περιεχομένου.

Κανένα από τα δύο μέρη της ενδεχόμενης συμφβωνίας δεν προέβη σε δηλώσεις ή κινήσεις διάψευσης για το εν λόγω ζήτημα, στοιχείο που δείχνει ότι όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons