Πιθανές τρεις οι εκδόσεις του Huawei Mate 9 – Διαρροή τιμών

by George Polyzos • On 29-09-2016 • AT 1:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

huawei-mate-9-3

Το Huawei Mate 9 αποτελεί ένα από τα πλέον αναμενόμενα phablets της φετινής χρονιάς και όπως είναι φυσικό όσο πλησιάζει η ημερομηνία παρουσίασής του πληθαίνουν και οι διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα η συσκευή πιθανότατα θα ανακοινωθεί στις αρχές Νοεμβρίου σε μία ποικιλία χρωματικών εκδόσεων ενώ έχουν ήδη διαρρεύσει και τα σχετικά renders που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό της συσκευής.

Τελευταία προσθήκη στη φημολογία γύρω από το Mate 9 είναι ότι θα διατεθεί σε τρεις εναλλακτικές εκδόσεις εξοπλισμού οι οποίες θα σχετίζονται και με τις χρωματικές εκδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, το phablet της Huawei θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με μνήμη 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB και 128GB, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με μνήμη RAM στα 6GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256GB, η οποία θα είναι και η ακριβότερη όλων.

huawei-splash

Η τελευταία έκδοση (6GB RAM + 256GB αποθηκευτικός χώρος) θα είναι διαθέσιμη στις χρωματικές εκδόσεις Black, White, Gold, Brown, Gray και Pink. Αντίστοιχα η έκδοση (4GB RAM + 128GB) θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις χρωματικές εκδόσεις εκτός του Black, ενώ η πιο προσιτή οικονομικά έκδοση (4GB RAM + 64GB) πιστεύεται ότι θα είναι διαθέσιμη σε White, Gold και Gray.

huawei-mate-9-variants-and-pricing-leak_1

Σε ότι αφορά τις τιμές των συσκευών και σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν στο κινεζικό Weibo, η οικονομικότερη έκδοση του Mate 9 θα κοστίζει από 480 έως 510 δολάρια (ανάλογα με τη χρωματική εκδοχή). Η μεσαία έκδοση (4GB RAM + 128GB) θα κοστίζει περίπου 585 δολάρια ενώ η κορυφαία έκδοση θα κοστολογείται στα 705 δολάρια.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές το Mate 9 θα έρχεται εξοπλισμένο με 64μπιτο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960 και dual-lens κάμερα με τη συνεργασία της Leica. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 7.0 Nougat με το περιβάλλον χρήσης Emotion UI (EMUI) 5 της εταιρείας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons