Πιθανά και το μελλοντικό Samsung Galaxy S8 με dual lens κάμερα

by George Polyzos • On 31-08-2016 • AT 1:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-Lifestyle

Μία αναφορά στο Weibo ήταν αρκετή για να κυκλοφορήσει η φήμη στο Διαδίκτυο ότι η Samsung φέρεται να σχεδιάζει τον εξοπλισμό του μελλοντικού Galaxy S8 με προηγμένη dual lens κάμερα.

Η συσκευή αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της την ερχόμενη άνοιξη και σύμφωνα με τα όσα αναρτήθηκαν στο Weibo θα διαθέτει dual lens κάμερα που θα απαρτίζεται από έναν αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel κατασκευής Samsung, ενδεχομένως παρόμοιο με αυτόν του Galaxy S7. Το δεύτερο τμήμα της dual lens κάμερας θα αποτελείται από ένα μη κατονομαζόμενο ακόμη module προερχόμενο από τη Sony με ανάλυση στα 13 Megapixel.

Ο εν λόγω συνδυασμός θα προσφέρει, όπως όλες οι dual lens κάμερες υπόσχονται, διαφορετικό βάθος εστίασης και καλύτερα αποτελέσματα για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Στο εμπρόσθιο τμήμα της μελλοντικής ναυαρχίδας της Samsung θα υπάρχει αισθητήρας ανάλυσης 8 Megapixel, σε αντίθεση με τον εμπρόσθιο αισθητήρα των 5 Megapixel που υπάρχει στο Galaxy S7, τη φετινή ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας. Φυσικά θα υπάρχει και ο περιβόητος σαρωτής ίριδας που έκανε την παρθενική του εμφάνιση μόλις πριν λίγο καιρό με το Galaxy Note 7.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Forbes η Samsung ακολουθεί στο συγκεκριμένο θέμα τα βήματα της Apple η οποία αναμένεται σε λίγες ημέρες να παρουσιάσει τα νέα της iPhone 7 και iPhone 7 Plus, με το δεύτερο να φημολογείται ότι θα διαθέτει dual lens κάμερα.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι η Samsung «υποσχόμενη» ότι θα προσφέρει dual lens κάμερα με όλες τις μελλοντικές ναυαρχίδες της και όχι μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα (όπως αναμένεται να κάνει η Apple), ουσιαστικά προτρέπει τους καταναλωτές να περιμένουν μέχρι να παρουσιάσει και η ίδια τις προτάσεις της, η οποία επιπλέον έχει και καλύτερη παράδοση σε επίπεδο φωτογραφικών ικανοτήτων.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons