Πιο προσιτός και πιο ισχυρός ο νέος φορητός Razer Blade

by Nikos Kaimakamis • On 16-03-2016 • AT 2:58 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

razer-blade-01

To νέο Razer Blade gaming laptop είναι πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, αλλά διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή. 

Το Razer Blade είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη 14 ιντσών, ανάλυσης QHD+ και τεχνολογίας IGZO, ενώ το πλαίσιο είναι από αλουμίνιο CNC, με πάχος που δεν ξεπερνά τα 2 εκατοστά, ενώ το βάρος παραμένει κάτω από τα δύο κιλά. Η ισχύς του νέου Razer Blade παράγεται από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7 6ης γενιάς και την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 970M, με δική της μνήμη 6 GB.

H μνήμη RAM από την πλευρά της είναι εξίσου εντυπωσιακή, με 16 GB DDR4 dual channel, ενώ για τις ανάγκες αποθήκευσης φροντίζει ένας SSD των 512 GB. H μπαταρία του είναι στις 70 Wh. Από το Razer Blade δεν θα μπορούσε να λείπει η συνδεσιμότητα USB Type-C, μαζί με DisplayPort, ενώ υπάρχουν και άλλες τρεις θύρες USB 3.0, μαζί με μία θύρα HDMI 1.4b.

razer-blade-02

To Razer Blade laptop μπορεί να συνδεθεί με το Razer Core που αποτελεί ένα GPU ενός desktop που έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με laptops για extreme gaming καταστάσεις και περιλαμβάνει τέσσερις δικές του θύρες USB 3.0. H τιμή για το μοντέλο Razer Blade με την μνήμη των 512 GB είναι 2399 δολάρια στις ΗΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons