Πιο κοντά στα ηλεκτρικά οχήματα η Apple

by Nikos Kaimakamis • On 26-05-2016 • AT 12:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Apple-Car-concept4

Οι βλέψεις της Apple για την ηλεκτροκίνηση είναι σοβαρές, όπως δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες στο Διαδίκτυο. 

Μπορεί το Apple Car να βρίσκεται ακόμα στη σφαίρα της φημολογίας, αλλά η Apple δεν έχει σταματήσει να εργάζεται πάνω στο θέμα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με κατασκευαστές που ειδικεύονται στους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, προκειμένου να δημιουργηθεί η υποδομή για την κυκλοφορία του οχήματος που η ίδια ετοιμάζει.

Την ίδια στιγμή, η Apple συνεχίζει να εμπλουτίζει το στελεχιακό δυναμικό της με ειδικούς της ηλεκτροκίνησης, στοιχείο που δείχνει ότι ασχολείται εντόνως με το θέμα.

Η Apple δείχνει να εμπνέεται από την επιτυχία της Tesla και μοιάζει να θέλει να μπει εγκαίρως στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων με αξιώσεις. Σύμφωνα με το Mashable, το Project Titan της Apple, το οποίο αφορά στο εν λόγω ηλεκτροκίνητο όχημα, έχει πάρει έγκριση για εφαρμογή το 2019, ενώ ταυτόχρονα η Apple ετοιμάζει μία ομάδα στη Γερμανία, η οποία θα ασχοληθεί με το θέμα.

Είναι προφανές ότι σε αυτό το στάδιο η Apple δεν επιβεβαιώνει καμία από τις φήμες που κυκλοφορούν, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι σύντομα θα γίνει κάποια σχετική παρουσίαση στον τομέα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons