Πιο γρήγορο και πιο έξυπνο εμφανίζεται το Outlook.com

by Nikos Kaimakamis • On 09-08-2017 • AT 1:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

H Microsoft παρουσιάζει την εικόνα του ανανεωμένου Outlook.com που θα προσφέρει καλύτερη και πιο γρήγορη πρόσβαση στα emails του χρήστη. 

Το ανανεωμένο Outlook.com βρίσκεται ακόμα σε στάδιο beta, αλλά μας δείχνει την κατεύθυνση στην οποία θα στραφεί η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο σκοπός της Microsoft είναι να δοκιμάσει τα νέα στοιχεία που θα έχει το Outlook.com, όπως είναι ο responsive σχεδιασμός και η άμεση ανταπόκριση στις εντολές του χρήστη. Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι ότι θα μπορεί ο χρήστης να κάνει pin συγκεκριμένα emails στην επιφάνεια εργασίας του.

Το ανανεωμένο Outlook.com θα υποστηρίζει emojis και GIFs, τα οποία θα μπορούν να δώσουν έναν αέρα ζωντάνιας στην επικοινωνία μέσω emails. Εκτός από αυτό θα υπάρχει το στοιχείο των Quick Suggestions με την εμφάνιση ειδοποιήσεων, ενημερώσεων για το πρόγραμμα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που εμφανίζονται μπροστά στον χρήστη, όποτε αυτός κάνει κάτι σχετικό. Η ανανεωμένη υπηρεσία θα κάνει καλύτερη ταξινόμηση των μηνυμάτων και των συνημμένων αρχείων.

Αυτός είναι ο τρίτος επανασχεδιασμός του Outlook, από την πρώτη παρουσίαση της υπηρεσίας το 2012. Η Microsoft αναμένεται να προσθέσει και άλλα στοιχεία στο Outlook.com στους επόμενους μήνες, ενώ θέλει να πάρει τη γνώμη των όσων δοκιμάσουν την Beta έκδοση του Outlook.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons