Πιο εύκολο Activation με το Windows 10 update

by Nikos Kaimakamis • On 17-11-2015 • AT 10:22 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows-10-cortana

Ένα από τα καλά στοιχεία του πρόσφατου Windows 10 update είναι η απλοποίηση της διαδικασίας της ενεργοποίησης του λειτουργικού συστήματος. 

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην αναβάθμιση των Windows 10 και μεταφέρει το Verge, πλέον δεν είναι ανάγκη να γίνει η αναβάθμιση από μία προηγούμενη έκδοση των Windows. Με το Windows 10 update, η Microsoft αναγνωρίζει τις αυθεντικές εκδόσεις των παλαιότερων λειτουργικών συστημάτων και προσφέρει ένα ψηφιακό πιστοποιητικό στον κάθε χρήστη, ώστε να μπορεί κανείς να εγκαταστήσει με νόμιμο τρόπο τα Windows 10.

Η Microsoft δηλώνει ότι το πιστοποιητικό αυτό θα μπορεί να λειτουργήσει μόνο εάν έχει προηγουμένως γίνει ενεργοποίηση ενός έγκυρου κλειδιού στα Windows, προκειμένου να μπορεί κανείς να κάνει clean install των Windows 10. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει το Verge, στα Insider builds μπορούσε να γίνει χρήση ενός αχρησιμοποίητου κλειδιού των Windows στην καινούρια εκδοχή του λειτουργικού συστήματος.

windows-10-install

Το τελευταίο update των Windows 10 φέρνει αρκετές βελτιώσεις, όπως είναι η καλύτερη επικοινωνία με την Cortana στις εκδόσεις που την υποστηρίζουν, η λειτουργία Find My Device, η αυτόματη ρύθμιση ζώνης ώρας, η ευκολότερη μεταφορά αρχείων multimedia, o συγχρονισμός passwords και αγαπημένων στον Edge, οι νέες εφαρμογές για το Skype και η ευκολότερη μετάβαση από την μία εφαρμογή στην άλλη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons