Πιο εύκολη η δημιουργία καμπάνιας στο Twitter

by Nikos Kaimakamis • On 08-08-2014 • AT 9:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

twitter campaigns

To Twitter κάνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην εύκολη χρήση της διαφημιστικής του λειτουργίας με την απλοποίηση των διαδικασιών δημιουργίας καμπάνιας από τους χρήστες του. 

Τα Promoted Tweets και τα Promoted Accounts πλέον μπορούν να κάνουν χρήση της καμπάνιας που σχεδιάζεται βάσει του στόχου που έχει ο διαφημιζόμενος. Τόσο η καμπάνια, η τιμολόγηση όσο και οι αναφορές που αντλούν στοιχεία από την πορεία της καμπάνιας βασίζονται στους ακριβείς στόχους που έχει θέσει ο διαφημιζόμενος.

Οι νέες καμπάνιες είναι ήδη διαθέσιμες σε δοκιμαστικό στάδιο παγκοσμίως σε επιχειρήσεις και API partners τους Twitter, ενώ σταδιακά θα γίνονται διαθέσιμες και στους πελάτες του Twitter με προσκλήσεις, σύμφωνα με το επίσημο blog post, της senior product manager του δικτύου, Christine Lee, όπου ανακοινώθηκε η νέα υπηρεσία διαφήμισης.

Το νέο σύστημα καθιστά πολύ εύκολο τον καθορισμό του στόχου, για παράδειγμα την αύξηση των κλικ σε έναν δικτυακό τόπο, ενώ η πληρωμή γίνεται ανάλογα με την επίτευξη του στόχου αυτού και όχι με πάγιο τρόπο. Τα Promoted Tweets μπορούν να συνοδεύονται από φωτογραφίες, λέξεις-κλειδιά και όλα τα στοιχεία εκείνα που θα βοηθήσουν στην προώθηση του στόχου.

Τέλος, η αναλυτική ενημέρωση για την πορεία της καμπάνιας σας βασίζεται στο ποσοστό επίτευξης του στόχου, έτσι ώστε να μπορεί το διαφημιστικό τμήμα να καθορίσει το πόσο επιτυχημένη ήταν η καμπάνια τελικά.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons