Πιο ελαφριά και ισχυρότερα τα νέα Samsung Notebook 9 series

by Nikos Kaimakamis • On 21-12-2016 • AT 1:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Με σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση έρχονται τα Samsung Notebook 9 Series, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στις 13.3 και τις 15 ίντσες. 

Μία από τις σημαντικότερες βελτιώσεις των Samsung Notebook 9 είναι στο συνολικό βάρος που θα κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Έτσι, στο μοντέλο με την οθόνη των 13.3 ιντσών, το συνολικό βάρος θα είναι στα 817 γραμμάρια, ενώ στο μοντέλο με την οθόνη διαγωνίου 15 ιντσών το βάρος θα είναι μόλις 984 γραμμάρια. Σε καμία έκδοση το συνολικό πάχος δεν θα ξεπερνά τα 15 χιλιοστά, επομένως έχουμε να κάνουμε με πραγματικά ευέλικτες προτάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, η οθόνη θα έχει ανάλυση Full HD, ενώ στη θέση του επεξεργαστή συναντούμε Intel Kaby Lake μοντέλα, με τη μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 16 GB, ανάλογα με τη διαμόρφωση. Υπάρχουν δύο θύρες USB 3.0, μία USB Type C, HDMI και Micro SD. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι τεχνολογίας SSD και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 256 GB.

Και τα δύο νέα μοντέλα έχουν μπαταρία 30 Wh με δυνατότητα ταχείας φόρτισης, ενώ είναι εξοπλισμένα και με web κάμερες 720p. Το λειτουργικό σύστημα τους είναι Windows 10. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Samsung δεν είχε ανακοινώσει την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει για τα νέα της μοντέλα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons