Πιο ανώδυνοι οι χωρισμοί μέσω Facebook

by Nikos Kaimakamis • On 20-11-2015 • AT 12:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook-breakups

To Facebook δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα βοηθήσει όσους χωρίζουν και έχουν στη λίστα των φίλων τους τον ή την πρώην τους. 

Έτσι, το Facebook στις ΗΠΑ θέλει να διευκολύνει την online κοινωνική πραγματικότητα όσων βρίσκονται σε φάση χωρισμού από τον σύντροφό τους. Ο χρήστης του Facebook έχει εκεί τη δυνατότητα να καθορίζει να βλέπει λιγότερα ή και καθόλου στοιχεία στο News Feed του από το προφίλ και τις ανανεώσεις του ανθρώπου με τον οποίο μόλις χώρισε. Αυτό γίνεται μόλις κάποιος αλλάζει το relationship status και δηλώνει ότι δεν είναι πλέον σε σχέση με κάποιον ή κάποια.

Μπορεί ο κάθε χρήστης να ζητήσει από το Facebook να μην προτείνει καν να γίνεται tag το παλιό… έτερον ήμισυ σε φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο, όπως συνέβαινε παλαιότερα. Μαζί με αυτό μπορεί να ζητηθεί να αρθούν τα tags από περιεχόμενο που είχε ανέβει κατά τη διάρκεια της σχέσης.

Εννοείται ότι τα στοιχεία αυτά μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή και για τις περιπτώσεις εκείνες των φίλων με τους οποίους δεν υπάρχει πλέον καμία σχέση. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό του Facebook θα λειτουργήσει δοκιμαστικά σε επιλεγμένα προφίλ στις ΗΠΑ και αργότερα ενδέχεται να περάσει και σε άλλες ηπείρους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons